به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

 

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

 

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 25

Hybrid View

  1. #1
    سرپرست سایت

    آخرین بازدید
    [ ]
    تاریخ عضویت
    1388-1-03
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    8,092
    امتیاز
    169,059
    سطح
    100
    Points: 169,059, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    SocialRecommendation Second ClassCreated Blog entryVeteranOverdrive
    نوشته های وبلاگ
    4
    تشکرها
    27,744

    تشکرشده 36,137 در 7,447 پست

    Rep Power
    1105
    Array

    RE: نمیدونم نامزدیمو بهم بزنم یا نه؟

    هیچکس عزیز

    به تالار همدردی خوش آمدید


    از اینکه به ما اعتماد کردید خوشحالیم

    عزیزجان

    نامزد شما به علت افراط در ذهنیات مربوط به سکس وخود ارضایی و استفاده از فیلم ها و حکایتهای پورنو دچار اختلال گرایش جنسی شده .

    یکی از آثار روابط آزاد و توجه افراطی و نابجا به روابط جنسی و دیدن فیلمها و تصاویر پورن و صحبتهای جنسی تلفنی یا نتی و ...... اشباع نابجا و در نتیجه از بین رفتن لذت جنسی در شکل طبیعی و رو آوردن به تنوع است ( تنوع در اشکال سکس به خاطر از بین رفتن لذت سکس در رابطه طبیعی است ) لذا این نوع گرایشات ، مثل سکس ضربدری ، یا سکس با محارم یا حیوانات و .... پیش میاد که یکی پس از دیگری باز هم سیری به وجود آورده و شکل دیگری جستجو می شود ، به گونه ای که روابط طبیعی عاطفی هم فرد را تحت تأثیر قرار نمی دهد و فرد از نظر عواطف هم دچار مشکل می شود . رفته رفته با آنکه کشش جنسی هست اما چون شکلهای تنوعی جدید پیدا نمی شود یا امکان اخلاقی و فرهنگی آن نیست فرد دچار فشارهای روحی و روانی و مشکلات عصبی و شخصیتی و حتی پرخاش و یا جنون جنسی می شود .

    نامزد شما هم گرفتار این وضعیت شده و لذا نیاز است که تحت درمان روانپزشک با تخصص سکسولوژِی قرار گیرد .

    بهتر است شما علت این زدگی و سردی و بی میلی وی را برای خودش بیان کنید ( که در ادامه آثار بسیار بد روحی و روانی بجا می گذارد ) به عبارتی این توضیحات بنده را به وی بگو و ضرورت درمان را برای وی جا بیانداز .

    خود شما هم از ادامه رابطه جنسی اینگونه و بخصوص با نوع غیر اخلاقی که ایشان می خواهد دوری کن و شرط عقد را درمان وی قرار بدهید . اگر در تنگنای شدید برای تأخیر دادن به عقد هستید موضوع و مسئله را بامادرتان در میان بگذارید تا ایشان مدیریت عقب انداختن عقد و .... را داشته باشد .

    تأکید من این است که بدون مراجعه به روانشناس و روانپزشک و بدون تأیید آنها اقدام به عقد نکنید .


    موفق باشید



    .

  2. 6 کاربر از پست مفید فرشته مهربان تشکرکرده اند .

    فرشته مهربان (شنبه 15 بهمن 90)


 

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)
Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright © 1405 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
طراحی ، تبدبل ، پشتیبانی شده توسط انجمنهای تخصصی و آموزشی ویبولتین فارسی
تاریخ این انجمن توسط مصطفی نکویی شمسی شده است.
Forum Modifications By Marco Mamdouh
اکنون ساعت 17:09 برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +4 می باشد.