ممنونم
از رایحه عشق عزیز ممنونم ولی شرمنده راه حلتون در مورد پیوستن به سوءاستفاده کنندگان عملی نیست به خاطر اون یه نیمچه وجدان باقی مونده تو وجودم .
از شما کارشناس عزیز ،خانم aniبه خاطر توجه تان به مشکل ام نهایت تشکر و امتنان را دارم من هم دقیقا با شما موافقم حالا که داشتم از اول به نوشته هام نگاه میکردم میدیم چون خودم این کار هارو برای خودم وظیفه میدونم پس باید به دیگران حق بدم که اونها نیز این کارها رو وظیفه بدونند و اینکه برای ایجاد اون تعادل و سروسامان هم که در گفته هایتان بیان کردید با توجه به نظریه وابستگی متقابل که یک فرایند انفرادی است من درجلسات درمان وابستگی متقابل که در مؤسسات رواندرمانی تشکیل میشوندکه با نام هموابستههای گمنام هم شناخته میشود شرکت کرده ام البته فقط در یک جلسه اون ولی تاثیری در من نداشت و اون جلسه بیشتر روی این محور رقم میخورد که انسان خود مقصر نیست و در دوران کودکی اش ضربه ای خوده و نیاز به عواطف ومحبت هایی بیشتری از سوی خانواده داشته و من بینهایت از سوی خانواده ام محبت و ارامش گرفته ام به طوری که همه دوستانم هم عاشق مادرم و از مهربانی های ایشون میگن حالا نمیدونم منظورتان همینه یا نه ؟به هرحال من برا اون کتاب که معرفی کردید رفتم کتابخونه و اون جا فقط تونستم دو تا کتاب پیدا کنم در این زمینه اونم نمیدونم همین کتاب هست یا نه ؟به خاطر اینکه اسم نویسنده را نگفتید ،(کتاب وابستگی متقابل)نوشته رابرت کوهن و جوزف ناي ونويسنده: دکتر حسين سليمي و کتاب دیگه ای در این زمینه با نام (دیگر به هم وابسته نباشیم) نوشته ملودی بیتی را گرفته ام حالا ممنون میشم بگید که کدومو بخونم ؟
از جان سخت ،پارمیدا،پاییزان2وtasnime_elahiه م به خاطر توجه شان ممنونم.
دوستتان دارم
مریم و بابا لنگ دراز

دوستتان دارم

علاقه مندی ها (Bookmarks)