به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 17

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 24 مرداد 91 [ 01:03]
    سطح
    15
    Level completed: 49%, Points required for next Level: 51
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered500 Experience Points
    تشکرها
    18

تشکرشده 15 در 12 پست

Array

RE: خسته از خوب بودن

دوستان تاپیک مهمیه...این موضوع برای من هم صدق میکنه (البته بیشتر خانواده) ولی از دید شما بهش نگاه نمیکنم، یعنی خیلی ناراضی نیستم از این قضیه...

حتما این مثل و یا احادیث رو شنیدید که میگن اگه تو یک گره بتونی از کار کسی باز کنی، حتما حتما گره (گره هایی) از کار خود شما باز میشه، دوستان خوبم، به این قضیه اعتماد کنید، اعتماد کامل. امکان نداره کار کسی رو راه بندازی کار خودت حل نشه. خدا شاهده من خیلی خیلی تاثیر این قضیه رو تو زندگی میبینم.

من هم همونجوری که شما تعریف کردی یه جورایی آچار فرانسه همه چیزم. هرچیزی هرکجا نیاز باشه نهایتا من احتمالا باید حلش کنم ولی اینو وظیفه خودم نمیبینم، یه جورایی میدونم راحت میشه اینکار رو نکرد ولی وقتی میبینم اگه من این کار رو نکنم بقیه دچار مشکل میشن یا حل کردن قضیه خیلی سخت تر میشه، خوب این لطف و فداکاری رو میکنم و مشکل رو حل میکنم، آره تو این قضایا به بعضی از اولویتهای خود آدم یه کم بی مهری میشه ولی سعی میکنم با انرژی و وقت گذاشتن و احتمالا خستگی بیشتر به مسائل خودم هم بپردازم. اینم بگم که برخلاف نظر دوستمون اینجوری نیست که به دلیل احساس نیاز خودمون واسه دیگری کاری انجام بدیم، نه واقعا اینطور نیست حتما دوستانی مثل من تصدیق میکنن که بعضا هدفمون اینه که کار طرف مقابل راه بیفته حالا ممکنه خودمون خیلی احساس رضایت هم در بعضی مواقع نداشته باشیم ولی وجدانمون اجازه نمیده که حالا که میتنونیم انجامش ندیم.

مساله شما دوست خوب و امثال ما اینه که نمیتونیم خیلی راحت مشکل و مساله دیگران رو ببینیم و ازش بگذریم، بلکه خودمونو جای اونا میذاریم و کمکشون میکنیم. مصداق واقعی بنی آدم اعضای یکدیگرند...

من اما یه ویژگی ای که دارم اینه که واسه همه اینجوری نیستم، اگه طرف مقابلم فردی باشه که به هر حال با توجه به شناختی که ازش دارم، آدم قدرناشناسیه و قدر این فداکاریها را ندونه، اصلا و ابدا این اخلاق رو در موردش ندارم، ولی در خصوص خانواده به خصوص پدر و مادر، بی هیچ چشمداشت، به معنای واقعی هر کاری باشه انجام میدم، در مورد خواهر و برادر هم تا حد خیلی زیادی همینطور.

مطمئن باشید دعای خیر خانواده (حتی اگه در یه لحظه هایی مثل سفره عقد که گفتین یا کنده شدن تزیینات ماشین با توبیخ همراه باشه) همیشه همراهتونه و خیلی رو زندگیتون تاثیر داره، مطمئن باشید.

2. 2 کاربر از پست مفید rain rain تشکرکرده اند .

rain rain (دوشنبه 17 بهمن 90)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)