...
... این رو در نظر بگیر که اولش فک کرده چون شما در خارج از کشور بسر میبری چیز زیادی از فرهنگ ما یادت نمونده و فکرت اونجا یجور دیگه تغییر کرده،چون اونجا فرهنگ روابط دختر و پسر فرق میکنه و درست هم فکر کرده و ... دیده شما احتمالا" یه چیزایی فهمیدید پیش قدم شده تا بتونه توجیه کنه،خدا رو شکر شما سنتون بالاست ومتوجه حرفای من حقیر میشید.
هر چیزی بگم زود قضاوت کردم ولی اینجور آدم ها به دنبال آزادی های جنسی از هیچ کاری دریغ نمیکنند چه رسد به اینکه برای پا گذاشتن به خارج از کشور دروغ هم بگن.
کسی که به اختیار خودش با کسانی ارتباط جنسی داشته باز هم میتونه داشته باشه،در ضمن دوست عزیز وقتی نیازی در جامعه ایجاد بشه حتما" به اون پاسخ داده میشه،چه نیاز به گوجه باشه چه نیاز به ترمیم دخترگی.این امکان الان شاید تو اروپا نباشه چون دخترگی شاید اونجا اهمیت نداشته باشه ولی تو ایران متاءسفانه کم کم داره نگران کننده میشه.
قطعا" در اون کشوری که هستی مسلمان پیدا میشه،باور کن مسمان های فرضا" آمریکا بسیار مقیدتر هستن.البته اینجا هم دختر خوب هست ولی باید آشنا داشته باشی تا برات پیدا کنه و تحقیقات لازمه رو انجام بده.البته دختر خوب کم نیست ولی متاءسفانه همیشه آدم های بد هستن که خودشونو سر راه انسان قرار میدن و با حیله و نیرنگ سعی در بدست آوردن شمارو دارن.
من به شما پیشنهاد میکنم بیشتر دنبال خانواده ها باشین تا خود دختر.....
فعلا توضیحات تکمیلی رو بدید تا من اونچه در توانم هست رو به شما ارائه بدم.
من ا... توفیق

علاقه مندی ها (Bookmarks)