حدود ۱ سال پیش با یه دختر خانوم ایرانی که بهم معرفی کرده بودن آشنا شدم. آشنأیمون از دور و از طریقه اینترنت ادامه پیدا کرد. با وجود تفاوت سنی، همدیگرو خیلی خوب درک میکردیم. خیلی همدیگرو دوست داشتیم و هر شب و روز چند ساعت از وقتمون و با هم میگذروندیم. من هم به خاطرش با این همه هزینه و مشکل به ایران اومدم و برگشتم و واقعا با تمام وجود عاشق همدیگه شدیم. تا اینکه متاسفانه بعد از چند ماه من فهمیدم که اون با من روراست نیست و با ۲، ۳ نفر دیگه که از قبل میشناخته ارتباط تلفنی داره. فهمیدم که با دوست پسر قبلیش برعکس اونی که خودش تا اون موقع میگفته سکس هم داشته. بهش گفتم و اون هم قبول کرد که دروغ گفته و همه چیو تموم کردم ولی اون خیلی خواهش میکرد و من هم خیلی دوسش داشتم و بخشیدمش با اینکه خیلی اون مسائل آزارم میدادند. خلاصه دوباره شروع کردیم. اون گفت که عوض شده که تو گفتار و کردارش هم معلوم بود.و من هم دوباره دوستش داشتم.و تا الان هم دیگه هیچی ازش ندیدم
بجز اینکه به گذشتش فکر میکردم و اینکه من همهٔ گذشتهٔ اونو نمیدونم و ازش میپرسیدم که چطور گذشتهای داشته و بهش فشار میوردم که بگه و بهش میگفتم که خودم هم یه چیزایی میدونم راجع به گذشتش و میخوام اینارو از خودش بشنوم.. که چند روز پیش تصمیم گرفت به من گذشتشو بگه و گفت. که خیلی افتضاح تر از اونی بود که فکر میکردم. با چند نفر سکس داشته و با خیلیهای دیگه هم در حد آشنایی دوست بوده. ولی مدام میگفت که پشیمانه و اون دختر قبل دیگه وجود نداره. و خواهش میکرد که من درکش کنم و اینکه براش خیلی سخت بوده همه چیو از اول به من بگه. و اینکه الان به خاطره خدا خسته که همه چیو بگه.
من همه چیو باهاش تمام کردم. ولی خیلی حالم بده. من با اینکه در خارج زندگی میکنم چون از یه خانوادهٔ مذهبی و اصیل هستم نماز میخوانم و به خدا اعتقاد دارم. مدام از خدا میپرسم که چرا باید اینجوری عاشق کسی بشم و بعدش اینجوری بشه. و اینکه چرا خواسته خدا اینجوری بوده. به خاطره صداقتش خیلی غصّه میخورم که ردش کردم. گذشتش خیلی عذابم میده مدام این صحنهها رو متصور میشم و خیلی زجر میکشم و هنوز هم خیلی دوستش دارم. از طرفی گذشتهٔ بعدش و سهل انگاریش در مقابل خداوند و آیندش خیلی عذابم میده. نمیدونم آیا باید دوباره باهاش شروع کنم و اینکه میتونم با این همه حساسیتم با اینجور کسی زندگی کنم یا اینکه اگه بخوام جدا بشم چطور فراموشش کنم؟ از راهنمایی شما و کارشناسان خیلی ممنون میشم

علاقه مندی ها (Bookmarks)