به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 51

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 15 مهر 91 [ 00:39]
    سطح
    37
    Level completed: 23%, Points required for next Level: 116
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    35

تشکرشده 35 در 12 پست

Array

RE: دعوای همیشگی منو شوهرم

سلام دوستان مرسی راهنمایی کردین من روز ها از صبح تاشب تموم وقتم پره حتی روزای تعطیل مخصوصا پسرم که خیلی شیطونه یا با هم بازی میکنیم یا کارای خونه رو انجام میدم شبا فقط میتونم بیام از راهنماییتون استفاده کنم ممنون میشم بیشتر راهماییم کنید
    من 24 سالمه و شوهرم تازه 26 ساله شده البته بهش حق میدم واقعا برای هردومون خیلی زود بود مخصوصا برای اون که الان 1 سال و نیمه بابا شده مسئولیته بزررگیه
    منم کاملا درکش میکنم نسبت به سنش خوب خیلی از هم سناش شوهرم جلوتره خیلی بیشتر احساس مردونگی میکنه اوایل مسئولیت خیلی از کارا کاملا به عهده داشت تا قبل بچه دار شدن اما بعدش کلا رو دنده لجه!!!!!!!!!! بخدا منم مقصر نبودم سنم کم بود خیلی چیزارو اصلا نمیدونستم بعد 2 ماه فهمیدم حامله هستم تازه هیچ کدوم باورمون نمیشد!!!! شوهرم خیلی نگران بود خیلیییی استرس داشت که کسی نفهمه با این که بیشتر از من برای شبه عروسیش نقشه داشت همه چیو کنسل کرد و رفتیم سفر و بعدش سر خونه زندگیمون
    الان هم به خاطروام خونه و ماشین خیلی تحت فشاره باهاش حرف زدم میگم درکت میکنم ولی پسرمون برای هردومونه دوست دارم بیشتر باهاش مهربون باشی عصبانی میشه میگه من حوصله ندارم دست از سرم بردار!!!!!
    خانواده هردومون به خاطر سنمون مخالف بودن فقط بخاطر سنمون که کم بود البته بیشتر برای شوهرم ولی خوب چون نه مشکل سربازی داشت نه کار دلیل قانع کننده ای نداشتن موافقت کردن
    زندگیمو دوست دارم شوهرمم خیلی دوست دارم اما نمیدونم دلیل اینهمه بدخلقی شوهرم چیه
    کلا با هم قهریم البته بیشتر اون با من خیلی داد میزنه دعوا میکنه بهونه میگیره قهر میکنه لج میکنه به خاطر هر چیز کوچیکیم داد میزنه به زور حرفشو قبول کنم پسرمون سر صدا میکنه خوب بچه 1 سا ل و نیمه میشه بگم ساکت شو؟؟؟ یهو داد میزنه ساکتش کن!
    تو خونه سعی میکنم کاملا مرتب و خوب باشم که خوشش بیاد ولی اصلا انگار نه انگار بهترین عطروممیزنم تا وقتی آشتی هستیم خیلییی خوبم همین که دعوا میکنه میگه بوی نیمرو میدی!!!!!!!! ازت نمیگذرم من هیچی از زندگی و خوشیای زندگی مشترک و تنها بودن با زنم و نفهمیدم!!!! تا اومدیم زیر یه سقف یکی بغلت بود!!!!!!! انگار از خونه بابام با خودم اوردم پسرمونو
    نمیدونم چی میخواد هیچیم نمیگه فقط دائم تو خودشه و برای هر چیزی دعوا میکنه مثلا دیشب تو پارکینگ نمیدونم ماشین چه مشکلی داشت 1 ساعتی اونجا بود وقتی اومد داد میزد دلم خوشه زن دارم یه سر نزدی بیبنی چی شده چیزی لازم دارم یا نه؟؟ میگم من که از ماشین سر در نمیارم خوب صدام میزدی ماشینو ببر تعمیرگاه داد زد تو حرف نزن تعمیرگاه تعمیرگاه!!!! نخواستیم.

بعدشم رفت تو اتاق دراز کشید دیگه هم بیرون نیومد وقتی پسرمونو خوابوندم رفتم تو اتاق شاید بعد1 ماه اشتی کنیم اومد بیرون جلو تلویزیون!!!!

2. 2 کاربر از پست مفید طراوت تشکرکرده اند .

طراوت (دوشنبه 24 بهمن 90)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)