به نظر من مطرح کردن این مساله به صورت مستقیم واقعن ایشون رو آزرده می کنه .
و به نظرم حتی اگه بگید من این مدل هیکل رو می پسندم باز هم ناراحت میشن و ممکنه با خودشون فکر کنن که خب اگه این مدل دوست داشتی می رفتی سراغ کسی که این جور باشه(یعنی اگه من جای ایشون بودم این جور جبهه می گرفتم :دی ). چون مساله چاقی لاغری نیست که خیلی راحت حل بشه و با رژیم و باشگاه سریع جواب بده.
مطرح کردن این موضوع یه جو ـ خیلی صمیمانه رو می طلبه. شاید بهتر باشه رابطتون به صمیمی ترین حالت برسه که اگه راجع بهش حرف زده شه احتمال دلخوری به کمترین حد برسه.
اگه میشد یه جوری نظر خودش رو راجع به این مسایل می فهمیدید خیلی عالی می شد نه اینکه نظر خودتون رو اعلام کنید. به هر حال اون یه خانومه و مسلمن دوست نداره بدن پرمویی داشته باشه . اگه می فهمیدید آیا اقدامی تا حالا کردن یا نه؟ اگه پیگیر بودن که خب پس حالا می تونید با هم پیگیر شید تا نتیجه بگیرید.
در مورد موضوع دوم به نظرم لطفن به این زودی و قبل ازدواج چیزی بهش نگید . چون راه حل اون مستلزم تغییرات ویژه تری هست . شاید بعد از ازدواج شما مساله ای با این موضوع نداشتید(من خیلیا رو می شناسم که این جور هستند و مشکلی هم تو زندگیشون نداشتن. و بعداز بارداری تا حدی مشکل حل شده. حتی خیلی از هنرپیشه های معروف خارجی هیکلشون این جور هست (مثلن keira knightly) وبا وجود اینکه می تونستن جراحی کنند نکردن. می خوام بگم این رو یک جور نقص ، تلقی نکنید. بلکه یک ویژگی ظاهری ـ ، همین ) و اینکه سعی نکنید قضیه رو واسه خودتون بزرگ کنید. چون هر چی به این موضوع بها بدید این موضوع بیشتر رو اعصابتونه.
و در آخر : به قول یک آقایی اینجوری وقتی در آغوشش می گیرید به قلبش نزدیکترید : )

علاقه مندی ها (Bookmarks)