سلام هم نفس عزیز
عزیزم نزد بهترین مادر شوهر دنیا هم جایگاه عروس و دختر با هم فرق می کنه .

دوست من..من خودم 4 ساله دارم در اتیش کینه و نفرت مادر شوهر و 2 تا خواهر شوهرام میسوزم.نمیدونم برای چی؟هنوزم نمیدونم برای چی باید انقدر تحمل کنم....اوایل داد میزدم فریاد میکشیدو زیر پتو گریه میکردم به خدا میگفتم مگه من چیکار کردم که انقدر باید تحقیر بشم...انقدر باید له بشم؟
ولی حالا به این نتیجه رسیدم که هرکس مسئول رفتار خودشه .من از ته دل سپردم به خدا.یک شب به حدی گریه کردم و ضجه زدم و ............
دوست گلم بسپر به خدا.اونم از ته دل.خدا بهتر میدونه چه جوابی بده

ضمنا عزیزم یه چیزی رو خواهرانه میگم
فکر نکن شاغل بودن زن یه ویژگی محسوب میشه.زنهایی که در خانه هستن هم محبوب ترن و هم سالم تر.اگر کار کردن زن در خارج از منزل خوب بود حتما در روایات و احادیث بهش اشاره میشد.
یک زن اگر تو خونه بمونه با صبر و حوصله بیشتری میتونه به تربیت فرزنداش و رسیدگی به شوهرش برسه
مرد فقط خارج منزل کار میکنه و وقتی برمیگره خونه دیگه دغدغه ای برای کارای منزل ندار.در حالیکه زن وقتی میرسه خونه و حسابی خسته اس تازه باد غذا درست کنه...ظرف بشوره...لباسارو بریزه تو ماشین و ....

من خودم شاغل بودم ولی از وقتی که دیگه سرکار نمیرم خیلی بهتر به کارا خونه میرسم.صبح ها نون تازه میخرم ...سبزی تازه میگیرم و هر روز یه دسر جدید اماده میکنم
اوایل ناراحت بودم از اینکه سرکار نمیرم..اما حالا خیلی خوشحالم که دیگه سرکار نمیرم.کم کم هم دارم پول جمع میکنم تا پولم رو در بورس سرمایه گذاری کنم.
بگذریم...
نظر همسرت در این زمینه چیه؟
در مورد خانوادش چی میگه؟رفتارشون رو تایید میکنه؟
شما از کارای اونا چیزی به همسرت انتقال میدی؟
ضمنا دوست خوبم خودت سعی کن زندگیت رو حفظ کنی و چیزی رو از چشم کسی نبین
از قدیم گفتن از ماست که بر ماست

راستی چرا اون تاپیکت رو ادامه ندادی؟