سلامی دوباره
از کمکهاتون ممنونم
می خوام چند تا سئوال بپرسم ، ولی جوابهای کامل می خوام
سلام دوست عزیز
یه پیشنهاد برادرانه، مجبور نیستی به همه پست هایی که در تاپیکت گذاشته میشه توجه کنی و بهشون جواب بدی
این تاپیک مال شماست و برای رفع مشکل شما ایجاد شده، هرجا لازم دونستی توضیح بده در غیر اینصورت سکوت کن
امیدوارم هرچه زودتر به نتیجه برسی
آیا دختری که قبل از ازدواج یک رابطه ی دوستی با یک پسر داشته نمی تونه به همسر آیندش وفادار باشه ؟!
اگر می تونه به چه مدت زمان نیاز داره تا خودش رو برای ازدواج آماده کنه ؟
اگر نمی تونه پس این همه دختری که در حال حاضر دوست پسر دارن تکلیفشون چیه ؟!!
می دونم که این موضوع به عمق رابطه ی قبلی بستگی داره ، به همین دلیل خواهشا برای جوابهاتون همه ی حالتها رو درنظر بگیرید
سوالاتت خیلی کلیه و نمیشه همه حالات رو در اینجا بررسی کرد
اما لازمه بدونین فقط عمق رابطه مهم نیست،
هدف از رابطه : سرگرمی، نیاز عاطفی و جنسی و یا به قول خودت مشکلات اقتصادی !
طول رابطه : یه ماه یه سال ده سال
عرض رابطه:): روابط کلامی، احیانا روابط جسمی
و در اخر اینکه ایا این رابطه مدیریت شده است و قرار هست نهایتا با کسب یه هدف مشخص به نتیجه برسه یا نه هر چه اید خوش اید !
احساس می کنم مشکل اصلی ، شک من به اون دختر بعد از ازدواج هست ( با توجه به سابقه ی قبلی ) ، اگر فکر می کنید مانع اصلی آرامش زندگی من این شک من هستش ، به چه مواردی نیاز دارم تا بتونم این شک رو از بین ببرم ؟ چه تضمین هایی باید ببینم ؟ ، چه رفتاری باید داشته باشم ؟
اصلا آیا این شک به جا هست یا نه ؟ یعنی اصلا لزومی برای وجود این شک در من وجود داره یا نه صرفا یک احساس اشتباه هستش ؟
شک شما کاملا به جاست
اصولا قبل از ازدواج همه چی مشکوکه و بعد از ازدواج همه چی مصون از بدبینی و سوظن
اصلا اهمیتی نداره که شما مطمئن باشی که مثلا اونها فقط دست همدیگرو گرفتن یا خیلی کم همدیگرو میبینن و به هم وابسته نشدن:( (خب پس خیالم راحت !)
شما باید طرفت رو بشناسی باید بدونی چطور به خودش اجازه داده با کسی چنین رابطه ای داشته باشه
من نمی خوام کسی رو محکوم کنم ولی باید بتونه از عقیده و نظر خودش با قدرت تمام دفاع کنه
بدترین فکری که میشه کرد اینه که این دختر تا زمانیکه مورد مناسبی مثل شما رو پیدا نکرده به این روابط ادامه خواهد داد
و حالا که شما هستی دیگه نیازی به این روابط نیست !
به این فکر کن که بعد از ازدواج با ایشون، یکی از ویژگی هایی رو که الان داری از دست بدی، قطعا در اون زمان شما دیگه مورد مناسبی نیستی پس دلیلی برای نداشتن رابطه با کسی غیر از همسر وجود نداره !
به این فکر کردین که شاید هدفش ازدواج با اون شخص باشه ؟(بیاین یه مقدار خوش بین باشیم
)
تنها راهی که دارین اینه که در یه جلسه رسمی و خونوادگی با ایشون حرف بزنین و با دلایل و مواضعشون اشنا بشین
متاسفانه شما به شدت به ایشون علاقمند هستی و دلیل درستی هم برای این علاقه ات نداری یا حداقل اینجا چیزی نگفتی ،(دلایلت رو بگو لطفا )
برای همین احتمال اینکه با هربار صحبت با ایشون علاقه شما افزایش پیدا بکنه خیلی زیاده
پس سعی نکن خودت رو گول بزنی و به بهانه شناخت بهش نزدیک بشی و باهاش رابطه برقرار کنی
کار اونجا سخت میشه که ایشون هم به شما علاقمند بشه اونموقع دیگه فاتحه یه ازدواج منطقی و معقول خونده است 
خواستگاری رسمی! اونقدر رسمی که فرصتی برای فریبندگی و متقابلا شیفتگی وجود نداشته باشه
با خودت خشن تر برخورد کن، یه مدت احساست رو قورت بده مراقب باش از چه کلماتی استفاده می کنی، حتی توی ذهنت !
از لیاقت طرفت مطمئن بشو بعد واسش بمیر !
در غیر اینصورت خیلی زودتر از اونچه فکر میکنی از کرده هات پشیمون میشی
دوست عزیز
شما روابط خارج از ازدواج رو نمی پسندی و نگران خیانت احتمالی طرف مقابلت هستی چون فقط یه دوستی ساده رو تجربه کرده
می گم ساده چون بنظر شما مشکل دار هست، برای خیلی های دیگه تعریف شده است، عواقبش رو هم می پذیرن!
در عین حال دو تا مسئله رو عنوان کردی که من حس می کنم با عقیده و سلیقه شما همخوانی نداره
اول این که این دختر کمی با مشکلات اقتصادی دست و پنجه نرم می کنه ، می دونم که یکی از دلایلی که تصمیم گرفته با کسی دوست باشه همین موضوع هست
دختری که برای رفع مشکلات اقتصادیش از احساس و وجود خودش مایه میذاره، میتونه مورد مناسبی برای شما باشه ؟
شاید خدایی نکرده در اینده وضع مالیت خراب شد، همیشه که روبراه نیستی، در این موقعیت چه همسری شایسته شماست؟!
بنده هنوز درخواست ازدواجم رو مطرح نکردم ، در حال حاضر برای اون دختر ، شاید دغدغه ی انتخاب بین دو " دوستی " مطرح باشه ، من می خوام این دغدغه رو به دغدغه ی انتخاب بین " دوستی " ( بی ارزش ) و " ازدواج " تغییر بدم
،
یه دختر بیست و چند ساله خیلی خوب میدونه تفاوت دوستی و ازدواج چیه
برفرض که از روی منطق شما رو و ازدواج رو و یه زندگی سالم رو انتخاب کرد
ایا اگر شما و موقعیت خاصتون نبودی هم باز این انتخاب صورت می گرفت ؟
شما که نمی تونی به همین سادگی و با وعده ازدواج عقیده کسی رو تغییر بدی !
ایشون با منطق خودشون روابط ازاد با جنس مخالف رو، غلط و اسیب زا نمی دونه اما شما نظر دیگه ای دارین، درسته ؟
به این فکر کردی که بعد از ازدواج با ایشون، فرزند شما با چه اصولی تربیت خواهد شد ؟ عقیده شما یا همسرت ؟
یک نکته ی مهم :
می خوام موضوع کاملا منطقی و به دور از احساس بررسی بشه ولی اگر امیدی هست ( که مطمئنم هست ) دوست دارم این امید رو توی جوابهاتون ببینم
همیشه امید هست
خواستگاری رسمی ولا غیر
منتظر جوابهاتون هستم ، پیشاپیش ممنون ...
علاقه مندی ها (Bookmarks)