سلام. دوست خوبم من از دو جنبه به مشکل شما نگاه می کنم .
اول : اینکه همسر شما کلا مرد چشم رانی هستند و حق با شماست. ایشان چه اینجا باشن چه خارج از کشور مشکل خودشون رو دارند و به زنها نگاه می کنندو مردان چشم چران حتی از روی چادر و پوشش هم اگه نگاه به زنی بیاندازند تا عمق وجود ایشون رو برای خودشون تجسم می کنند و کاری هم از دست شما بر نمیاد . در صورت بودن این مشکل شما باید مساله رو حل کنی و یک راه اساسی برای زندگیتون پیدا کنید نه اینکه صورت مساله رو پاک کنید.
دوم: همسر شما چشم چران نیست بلکه یک آدم نرمال یا طبیعی است که ناخودآگاه چشمش زیبایی ها رو می بینه ولی شمابیش از اندازه حساس هستید و این رو می زارید به حساب چشم چرانی! در این صورت بایدسعی کنید روخودتون کار کنید و از این حساسیت هاتون بکاهید.
انسان ذاتا زیبایی رومی بینه و تحسین می کنه. خود ما زنها هم همینطور هستیم وقتی در مهمانی یا جایی یک مرد قدبلند 4شونه و یا خوش تیپ رو می بینیم ناخودآگاه نظرمون بهش شاید 6 ثانیه ای جلب بشه! خب! در این صورت آیا ما خائنیم و همسرمون باید سرمون رو گوش تا گوش ببره یا دعوامون کنه؟؟؟!!! همین در مورد آقایون هم صادقه.
مثالا شوهر من مرد سربه زیر و پاکیه و همه هم به این خصیصه می شناسندش. ولی گاهی توی تلویزیون یا خیابان من متوجه می شم نظرش به زنی می افته ولی زود چشمشو می اندازه پایین و یا حتی در موردش با من حرف هم نمی زنه. و چه بسیار من که خودم زنی رو دیدم و به خاطر زیباییش تحسینش کردم و نظر شوهرم رو هم جلب کردم!
و یا مرد خوش استیلی رو دیدم و نظر شوهرم رو هم بهش جلب کردم! ایشون نگاهی انداخته و نظری داده و تمام.
ذات انسان زیبایی رو دوست داره و می بینه.
اگر این رفتارها در حد تعادل باشه و دچار تفریط نشه به نظر من طبیعیه.
اگر اولین بار هست که همسرتون می خواد از ایران بره شک نکنید که چون تابحال از نزدیک ندیده بسیار کنجکاو هستن و همه رو نگاه می کنند! چه شما خوشتون بیاد چه نیاد! از طرفی شما هم تا آخر عمر نمی تونید دست و پای اشون رو ببندید و نذارید مسافرت خارجی برن. به شما پیشنهاد می کنم کمی خونسرد باشید . بعد چندتا مسافرت خیلی از مسایل عادی می شن.
شاید توی یک مسافرت5 روزه زنای دیگه برای همسرتون جالب باشن ولی مطمئن باشید فقط توی همون 5 روز جالبن ولی جذابیت و زیبایی شما برای همسرتون تا آخر عمر هست.![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)