سلام.
کلا زندگی در این دنیا همراه با رنج و فشار هست. یعنی مطمئن باشید هیچ کس به همه ی خواسته هاش نمیرسه. توی دنیا همه چیز نسبی است و هیچ چیز صد در صد نیست.اما در قران تقریبا سه برابر کلمه عسر کلمه ی یسر به کار رفته.
توکل واقعی نمیکنیم چون میترسیم یه وقت خدا یادش بره مواظبمون باشه. یا یه موقع از بین این همه بنده و کارایی که داره من یکی رو فراموش کنه و از قلم بیفتیم.یا اینکه عجله داریم و فکر میکنیم تا یه چیزی خواستیم خدا باید کن فیکون کنه برامون. توکل واقعی نمیکنیم چون خدا رو مثل خودمون فرض میکنیم. چون توی ذهنمون نمیگنجه حی لا یموت یعنی چی. چون نمیتونیم درک کنیم لا تاخذه سنه و لا نوم یعنی چی.
اونوقته که فکر میکنیم بهتره خودمون دست به کار بشیم و منتظر کمک خدا که معلوم نیست کی بکنه نمونیم!!!!
گاهی رسیدنها برای امتحان کردن ماست و گاهی نرسیدن ها.
شما اول عاقلانه به هر تصمیم و عمل خودتون فکر کنید و وقتی مطمئن شدید درسته و طبق رضای خداست توکل کنید و در راهتون پیش برید و تلاشتون رو بکنید.
خواستن چیزی از خدا بدون تلاش برای کسب اون بی معنیه. شما وقتی تشنه هستید با گفتن آب سیراب نمیشید. بلکه بلند میشید میرید لیوان برمیدارید و پر آبش میکنید و میخورید.
خیلی چیزها که ما فکر میکنیم فقط با طلب نصیبمون میشه در واقع یک مسیره که باید طی بشه. مثل توکل مثل شفاعت مثل عشق مثل انتظار. اینها چیزهای ساکنی نیستند. در حرکت میسر هستند و مسیری هستند که باید در اون حرکت کنیم.
توکل یعنی اینکه بعد از گرفتن یک تصمیم عاقلانه و طبق رضای خدا تلاش رو شروع کنیم و خدا رو وکیل خودمون بگیریم و ازش بخواهیم در این مسیر کمکمون کنه.با تمام امکانات موجود شروع میکنیم و خارج از محدوده ی انسانیت و پاکی و حق حرکتی نمیکنیم و فقط در مسیر رضایت او قدم برمیداریم.و اونوقته که نتیجه ی توکل به خدا با جور شدن امکاناتی که نداشتیم و فراهم شدن شرایط تازه ی بهتر و باز شدن راههای پیشرفت متجلی میشه.
اگر شد شکر و اگر هم نشد اعتماد به او که عالم بکل شی و قادر علی کل شی است.
اگر شد فراموش نکنیم که از کجا به کجا رسیده ایم و مغرور نشیم و بدونیم خدا کمک کرد. واگر هم نشد نشکنیم. چیزی رو به زور از خدا نباید خواست. توکل یعنی خوش باشی به اینکه هرچه از دوست رسد نکوست.
(یکی نیست بگه تو که لالایی بلدی چرا خوابت نمیبره!! ولی منم دارم روی خودم کار میکنم.
توی تالار حداقل از نظر حسی به چیزی که قبلا بوده ام نزدیک میشم)

علاقه مندی ها (Bookmarks)