سبزه جون شما می خوایید پولتونو تا کی جمع کنید که خونه بخرید؟!!!!!!!خب می تونید همین پولایی رو که جمع کردید بانک بذارید و زودتر صاحب خونه بشید و به جاش پول قسطش رو بدید تا شوهرتون دوباره توی پرداخت اقساط بیفته.اگرم پولتون به حدی نمی رسه که بخوایید وام بگیرید بهتره حداکثر زمانی رو برای خرید خونه تعیین کنید مثلاً بگید خب ما که روزی اینقدر برای خرید خونه کنار میذاریم پس باید دیگه نهایتاً فلان موقع پولامونو بذاریم بانک و وام بگیریم و خونه دار بشیم.اگه بهش یک زمان معلوم بدی اون دیگه حساب کتابش رو می دونه اون زمان خرید خونه رو اینقدر مبهم نذار براش. من کاملاً درکت می کنم و میدونم چقدر حرص آدم در میاد منم خیلی رعایت میکنم ولی شوهرم...
فکر کن به من یکبار میگه خدا کنه داداشم(2سال از شوهرم بزرگتره) یک کار خوب پیدا کنه والا من مجبورم ساپورتش بکنم خودمم که دستم تنگه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اگر بدونی چقدر حرصم گرفت می خواستم کله اش رو بکنم. گفتم آخرین باری بود که همچین چیزی شنیدم ازت من صرفه جویی نمی کنم که اگر پولی زیاد آوردی بدی به خانواده ات، یک کاری نکن منم دیگه رعایت نکنم و هر چی دلم خواست بخرم و...
اما می دونم باز یواشکی کمکهایی رو به مامانش و داداشش می کنه. همیشه یک جوری حرف می زنه که انگار این داداش بزرگه اس.حالا داداشش اصلاً و ابداً تو هیچ موردی بهش کمک نمی کنه ها.
منم گاهی میمونم چیکار کنم باهاش!

علاقه مندی ها (Bookmarks)