سلام به bbegعزیز
یادمه توی اولین تاپیکی که ایجاد کردید به ازدواج فکر میکردید و من به شما گفتم که اگربا هدف رهایی از تنهایی و یکنواختی بخواهید ازدواج کنید این کار را نکنید و حالا دقیقا این اتفاق افتاد چقدر من بدم که نتونستم درست منظورمو به شما برسونم .
خوشحالم که در حال مطالعه تاپیک های خوب تالار هستی اما بزار من به عنوان کسی که اکثر تاپیک هایی ایجاد شده را خوندم یه چیزی به شما بگم دوست خوبم این تنها دردودل من با توئه نه چیز دیگری شما در شرایط روحیه خوبی نیستی که بخوای تصمیم و نتیجه خوبی از این تاپیک ها ببری و حتی اگر هم بخواهی به انها عمل کنی گذرا خواهد بود پس اول با خودت روراست باش بعد از یه مدت که شرایط بهتر شد بعد برو سراغ مطالعه و این که فکر میکنم شما هم مثل من این حس رو دارید که با خوندن هر تاپیک فکر میکنید این مشکل رو دارم اما من به این نتیجه رسیدم که من پزشک و مشاور نیستم که هر برچسبی رو به خودم بزنم .
دوست عزیز تو پستی از شما خوندم که گفته بودید فرشته مهربان به من کمک کنید تا ایندرو بسازم ،چه خوب به فکر ساختن اینده هستی ولی ایا فرشته مهربان می تواند اینده ی کسی دیگر را بسازد ؟نه خود شمایید که اینده خود را میسازید و در این راه از خدا کمک بخواه تنها فرشته مهربان میتوند به تو راه رو نشون بده اما باز هم بستگی به خودت داره بزار یه مثال بزنم خدا توی قران به ما راه رو نشون داده و گفته که رابطه ی جنسی قبل از ازدواج مخربه اما باز هم میبینیم که ادمها با دونستن این مطلب میرن سراغ این گونه روابط حرف خدارو با این عظمت گاهی نادیده میگیریم چه برسه فرشته مهربان را می خوام بگم ما اراده داریم و خودمان تصمیم میگیریم .
ایا برای ساختن یک اینده ایا برای رهایی از یکنواختی ایا ایجاد شور و شوقی دوباره ایا ..........چه کسی بهتر از خود من ،مشکلات خودمو میبینم من از شغلی که به خاطر حس برتری نسبت به دیگران انتخابش کردم متنفرم من میدونم چگونه گریه هم میگیره من میدونم اهنگ غمناک چه اثری در من دارد من میبینم که پسر هستم و قراره یک مرد از خودم بسازم تا 40 سالگی به خودم افتخار کنم من رفتار پدرم را میبینم من باید با این ها زندگی کنم نمیتوانم کسی را تغییر دهم تنها خودم میتوانم تغییر کنم چه کسی بیشتر از خودم و خدای خودم به فکر من هست !من تجربه کردم بد یا خوب من از تجربه کردن نمیترسم بلکه میخواهم از ان ها درس بگیرم من زندگی خوب را در نگاه خودم جستجو می کنم این خودخواهانه نیست من میخواهم همان جور که دوست دارم زندگی کنم البته که من در این خوب زندگی کردن به دنبال احترام به خود عقاید خود و دیگران هستم و دیگران مفعول های زندگی من هستند اما من فاعلم
من سرتو درد اوردم ببخشید ولی خوب دردودل خوبی بود از نظر خودم .

علاقه مندی ها (Bookmarks)