سلام دوستان
من هر چند با داملاي عزيز خيلي آشنا نبودم ، اما از وقتي اين تايپيك زده شده ، خيلي ناراحت شدم ... نميدونم چي شده و نمي خوام هم بدونم ...
اما خدمت داملاي عزيز ميگم : همه ما دوستان يكديگر هستيم و همديگه رو قطعا دوست داريم ، اما براي اينكه اين دوستي پايدار بماند ، گاهي بايد از خود بگذريم ... تا از خود نگذريم به خدا نخواهيم رسيد ...
در جائي خواندم كه وقتي پيامبر با مشركان توافق نامه اي نوشتند ، پيامبر به عنوان امضاء ، نام خود را پائين نامه نوشت (( محمد رسول الله )) اين براي مشركان سخت آمد ، و توافق نامه را نپذيرفتند ، اما پيامبر اينجا به خاطر خدا حاضر شد نام خود را محو كند ، به محض اينكه او نام خود را محو كرد ، آيه نازل شد : (( محمد رسول الله ... )) او خود را فراموش كرد و خدا در جائي نامش را ثبت كرد تا قيام قيامت جاويد بماند ...
گاهي نيازه براي اينكه اثبات كنيم بنده خداي مهربون هسيم ، اخلاق خدا رو به نمايش بذاريم ، يكي از اخلاقاي خداوند همين بخشش است و به دل نگرفتنه (( ان الله يغفر الذنوب جميعا )) خدا تو بخشيدن چند تا صفت داره : اول اينكه مي بخشه ، دوم اينكه زيبا مي بخشه ، سوم اينكه همه چيز رو مي بخشه ، چهارم اينكه وقتي بخشيد يه هديه هم مي ده تا فرد دست خالي نباشه ، پنجم اينكه پرونده هاي قديمي رو ديگه رو نميكنه و ...
لذا از داملاي عزيز تقاضام اينه كه خودتون بيائيد پيام بديد تا اين جو صميمي كه سالهاي سال با زحمت هاي بي شائبه مدير عزيز و مديران فهيم و اعضاي محترم و شما دوست عزيز به وجود اومده ، دچار خدشه اي نشه ...
جدائي فردي به هر دليلي از خانواده اي ، ضربه مي زند ، در صورتي كه ما خانواده همدردي براي ساختن اومديم ...
ما براي ساختن اومديم و بايد پاي اون بايستيم ، براي ساختن بايد هزينه ها پرداخته شود ، حرفها شنيده شود ، سختي ها چشيده شود ، سردي ها و گرمي ها تحمل شود ، كمبودها و نقص ها پذيرفته شود ، اختلاف سليقه ها ديده و پذيرفته شود و .........
به خدا ، اين چند وقتي كه توي اينترنت ميام ، واقعا جوي مانند همدردي نديدم و نمي بينم و نخواهم ديد ، به همين خاطر بهش عادت كردم ، و يكي از مهمترين دلائلش هم همينه گذشت و ايثار سراسر اون رو گرفته ... و اين نعمت زيبا جاي ديگه به اين اندازه ديده نخواهد شد ...
هر فضائي كه در اين عالم باشه ، هرگز عالي و رويايي نيست ، همه اشتباه ميكنن ، اما مهم تر از اشتباه كردن ، گذشت افراد هست ... مهمتر از اشتباه كردن ماندن و سوختن و ساختن است ...
يادمون باشه ، شمع ها مي سوزند تا روشنائي ببخشند ، پس تا نسوزيم روشني نخواهيم بخشيد ...
انشاالله كه اين مسئله به خوبي و سلامتي بگذره و اعضاي خانواده همدردي ، حتي اگر به كتك كاري و دعوا هم بكشه 

حرفي از رفتن نزنن ......
يادمه روز اول به خانمم گفتم : يادت باشه من از اينكه قهر كنيم و جمع كنيم بريم و ..... اين برنامه ها خوشم نمياد ، هر وقت حرفي داشتي با كتك كاري هم كه شده ، بزنيم اما هيچ وقت حرفي از رفتن نزنيم ...
حالا كه آني عزيز گفتن يه صلوات بفرستيم :
براي اينكه داملاي عزيزمون بياد و برگرده به جمعمون و انشاالله اعضاي خانواده همدردي كمك بدن براي ساختن يه همدردي بزرگ كه تا و نمونه نداشته باشه تو عالم و براي سلامتي همه اعضا مخصوصا مدير فهيم و عزيز و زحمتكش و سائر دوستان ، داملا خانوم گل ، همچنين محمد ابراهيمي عزيز با اون دل پاك و ادبيات زيبايش ، كه گاهي هم يه كم داغ ميكنه اما داغ كردنش هم براي ما شيرينه ،و براي اينكه ديگه هيچ كدوم از عزيزان خانواده همدردي ، حرفي از رفتن نزنن ، يه دونه از اون صلوات خوبه رو بفرستيد ...
اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم
علاقه مندی ها (Bookmarks)