ببینید اون دخترخانوم غرور شما رو نادیده میگیره. این چیز کمی نیست.اون خوشکله؟ملکه زیباییه؟هزار هزااااااار خاطرخواه داره؟از همه نظر فوق العاده ست؟ باشه قبول. ولی این به هیچ عنوان دلیل نمیشه که شما خودتون رو به خاطرش نادیده بگیرین. دخترها اصولا از پسرایی خوششون میاد که کاریزما داشته باشن،قاطع باشن،زیاد دنبالشون نیفتن،به هر سازشون نرقصن...
اگه دختری ببینه که یکی خودشو واسش می کشه، بیشتر ناز میکنن.شما تا الان باید متوجه شده باشید.
بذارین یه مثال دز مورد خودم بگم.پسری بود که دو سال از من بزرگتر بود.همسایمون بود.وضع مالیشون فوق العاده بود. خوشتیپ بود.من دانشجو که بودم، چند بار بهم زنگ زد و گفت که عاشقم شده و شب و روز نداره.برام شعر می نوشت. شبا تا نزدیکیای صبخ تو کوچه مون قدم میزد.میومد پشت پنجره اتاق من وای میستاد. یه روز فقط به خاطر اینکه یه نظر منو ببینه کلی راه تا راه آهن اومده بود و به علت تاخیر مجبور شده بود از ساعت هشت شب تا چهار صبح تو اون سرما منتظر بمونه. می گفت من فقط می خوام تو باشی.
التماسم میکرد که صبح ها بهش صبح بخیر بگم با اس ام اس. نتیجه چی شد؟
نتونستم باهاش بمونم چون زیادی خودشو خورد کرد.شخصیت مردونه ش رو، قاطعیتش رو ندیدم
بفهم چی میگم
الان شما با این کارتون یه قدم در جهت مثبت برداشتین. اون الان شوکه شده و پیش خودش میگه یعنی چی شده که داره با من اینجوری رفتار میکنه؟ و مطمئن باش در درونش داره دنبال حل این مسئله میگرده حتی اگه به ظاهر بی تفاوت باشه.
الان هم غرور و شخصیت خودتون رو بالا بردین و هم اون به احتمال زیاد پشیمون شده.
اگه دفعه بعدی وجود داشته باشه صد در صد در رفتارش بازنگری می کنه
علاقه مندی ها (Bookmarks)