میون این همه پست جا داره از اقای مدیر همدردی هم تشکر کنم هم گلایه.
تشکر از اینکه اینقدر نسبت به اعضا تالار مهربان هستن و مثل پدری مهربان سر بزنگاه از فرصت ها برای کمک به اونها استفاده می کنند.
داملا جان الان بعد از این همه پست منی که iq ام انقدر پایین هست متوجه شدم که ماجرا چی بوده خودت هنوز متوجه نشدی؟
فرشته مهربان کاملا دلیل اینکه چرا مدیر همدردی پستت را حذف نکرده وبه جای مسدود کردن چرا به شما پیام خصوصی نداده کاملا مشخص است.
مدیر همدردی کاملا درست عمل کرده بانک نوازشیت هم که حسابی پره پرشده. پس چرا هنوز نمی تونی به خودت مسلط بشی وعواقب کر کری خوانی ات(حتی به قیمت اخراج شدنم
را قبول کنی؟
داملا جان فقط یک نکته به نظرم رسید که باید بگم هیچ کس نمی دونست چی شده شاید تعداد انگشت شماری می دونستند اما با زدن این تاپیک خودت ، خودت را سر زبون ها انداختی. البته به نظرم ناخواسته تاپیکی شد که اگه داملا بخواد می تونه یکی از بزرگ ترین درس های زندگی اش را بگیرد.
نکته دوم اینکه هر کی خربزه می خوره پا لرزش هم می شینه.
وقتی می یای کر کری می خونی و پست میذارید دیگه چرا ناراحت می شی خانمی؟!!!!!!!!!
این درسی بود که من گرفتم. تو چی ؟
اما گلایه ام به آقای مدیر همدردی:
آقای مدیر چرا از این گوشه چشم ها به ما نمی کنی؟این داملا خانم از کجا تشریف آوردند که بدون اینکه خبر دار باشند داری بهشون مشاوره رایگان می دید؟
در اخر اینکه با تمام این حرف ها دیگه زشته اگه داملا بعد از 4 صفحه نیاد پیغام بذاره یه موقع توی iq شما شک می کنیم ها.
داملا جون دوست داریم.

این داملا خانم از کجا تشریف آوردند که بدون اینکه خبر دار باشند داری بهشون مشاوره رایگان می دید؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)