نقل قول نوشته اصلی توسط نواز
آقا نیما سلام:
ببین دوست عزیز : من فکر میکنم اشتباه و پله غلط را از اول خودت بد بنا نهادی، شما که از روحیات شکننده و حساس جنس مونث خبر داری، چرا سعی کردی که بیشتر از جنبه منفی احساسات اون را تحریک کنی؟ اگر راجع به سرگرمی زمان بچگی ات بهش گفتی و اون ظرفیت نداشت ،دیگه چرا نشستی و پیششش چت کردی؟ شما که هنوز خودت را نتونستی آماده و مهیا برای یک زندگی به همچین مسئولیتی بکنی چرا ازدواج وچرا بچه؟ شما که میگیدا:
اين جانور رو نميشه خوب شناخت ....
پس خودتون هم با خودتون مشکل دارید
اصلا" یک سئوال :
البته قبلش از اینکه اینقدر صریح حرف زذم و میزنم و شما را مسئول خراب شدن زندگیتون و مخصوصا" خراب شدن زندگی اون زن وبچه میدونم ، پوزش میخوام.
حالا سئوال من:
اگر زنتان در حضور شما با کسی چت میکرد( ناشناس) و با دیگران خیلی خوش و بش میکرد آیا روحیه حساس شما خدشه دار نمیشد؟
به هر حال امیدوارم سررشته زندگی را با دستان همدیگر به هم وصل کنید
سلام ...
نه مشكلي برام نبود البته درحد و حدودش ... چت براي من تعريف شده است چون شغل من با اينترنت سر و كار داره اين موضوعات برايم كاملاً هزم شده است.
ضمناً جو فرهنگي حاكم بر شهر و خانواده ي من خيلي فرق داشت با دختري كه در يكي از شهرهاي دور افتاده و فراموش شده ي استان فارس زندگي مي كرد.

مسائل زيادي دست به دست هم داده كه اين اختلافات كامل بشه اما مهم اينه كه با همه ي تلاشم براي نشان دادن حسن نيتم باز هم مورد سوء‌ ظن قرار مي گيرم.

اين نكته منو آزار ميده پس تفره نريد ... ضمناً سرگرمي دوران بچگي كه شما اسمشو گذاشتين براي من هنوز هم مقدس و پاكه چون به قول خود شما مال دوران بچگي و نوجواني بوده ...

ارادتمند شما
نيما.ا