دوست عزيزم titapeli جان
از محبت و توجه بدون چشم داشت شما واقعا سپاسگزارم
براي تمام دوستاني كه اين سايت را ايجاد كرده اند و دوستاني مانند همه شما كه بدون هيچ چشمداشتي با ديگران همفكري و همدردي مي كنيد توفيق روز افزون از خداوند متعال خواستارم اميدوارم همه شما در زندگي موفق و خوشبخت باشيد.
دوست عزيزم بهار جان چون من در تمام عمر از خواهرم حرف شنوي داشتم خواهرم چندان به حرفهاي من توجه نمي كند از دخترم عمه ام كه او را عاقل مي داند براي تشويق روند درماني كمك مي گيرم.
با توجه به روحيه و سن خواهرم ايشان بايد يك فعاليت (خود آفرين) كه كارفرمايي ندارد مثل شيريني پزي را آغاز كند مي دانم الان توان اين كار را ندارد بايد كمي وضعيتش بهبود و تثبيت يابد.
با توجه به مشاهدات بايد حدس titapeli عزيز درست باشد قبلا دكتر مغز و اعصاب يكي از داروهايي كه مربوط به اختلال شخصيت وسواسي جبري است و در سايت نوشته بود را به ايشان تجويز كرده بود و من فراموش كرده بودم (چون مطالعات پزشكي ندارم از داروها هيچ سر در نمي آورم) و فكر مي كنم دكتر مغز و اعصاب هم بدون اينكه ما در مورد رفتارهاي خواهرم به ايشان توضيح دهيم خودش حدس زده بوده (اين را هم بگويم اگر جلوي خواهرم يكي از رفتارهايش را به كسي بگويم (حتي دكتر) بعدا سر از تنمان جدا مي كند)
زدن برچسب بيماري اين حسن را دارد كه رفتارهاي پرخواشگرانه خواهرم به ديد بيماري نگاه مي شود و تحمل ما بالاتر مي رود
باز هم از شما سپاسگزارم
برايم دعا كنيد، پيگير درمان خواهرم خواهم بود

علاقه مندی ها (Bookmarks)