سلام مهدیه خانوم
در مورد نگاه کردن،عزیزم خیلی از اقایون نگاه میکنن،یعنی کارشون همینه،با نگاه کردن نمیشه در مورديه رو.ز پايان يكي از كلاسامون ديدم برگشت نگاهم كرد و دوباره بعد از چند دقيقه دوباره نگام كرد
عشق و علاقه ی کسی نسبت بخودمون نظر بدیم.
خب شما اگه برای اولین بار سوار نمیشدی،مسلما برای بارها این اتفاق نمیفتاد!بارها منو با ماشين ميرسوند خونه
ببین تحویل گرفتن یا شوخی کردن مثل همون قضیه نگاه کردن که اول صحبتا گفتم نشونه ی هیچی نمیتونهمن چند بار باهاش تماس گرفتم كه هر بار منو خيلي تحويل گرفت موقع حرف زدن با من شوخي ميكنه
باشه،شاید از نظر خودش فقط داره بشما احترام میذاره و اصلا نظری بهتون نداره،شاید هم داره،خدا
میدونه،شاید ببخشید فقط داره لاس میزنه،با اینجور رفتارهای اقایون نمیشه در مورد علاقه یا عدم علاقشون حرف زد،تقریبا برخلاف خانمها،هر وقت این اقا رسما به زبون اورد که بشما علاقمنده،اونوقت میتونی بهش فکر کنی ولی اینجوری
خب شاید چون شما زیاد تحویلش میگیری،بیشترین ارنباطش با شماست،بازم نشون دهنده یبيشترين ارتباطش داخل دختراي كلاس با منه اما من گير كردم بين احساس و عقلم .
علاقش نمیتونه باشه،به هر حال یه طرف رابطه هم شما هستین دیگه،اگه شما تمایل نداشته باشی که
اینطوری نمیشه! تو اینجور مواقع بهتره ادم طرفِ عقلشو بگیره.
از این حرفت بوی احساسات و جوگیری به مشام میرسه،بیشتر دقت کن!تا الان هم به جز يه خواستگار كه بعد از نامزدي بهم خرد هيچ خواستگار ديگه اي نداشتم
همونطور که بهار شادی گفتن،شما اگه سرت بکار خودت باشه و خیلی سنگین و متین با ایشون مثل سایرمن بيشتر هدفم اينه كه به اين رابطه جهت بدم نه اينكه كاملا از دستش بدم
اقایون رفتار کنی،اتفاقا شاید اگه واقعا بهتون علاقه ای داشته باشه و قصدش فقط خوشگذرونی و سر ِکاری نباشه،برای بدست اوردنتون ایشون به تقلا و تکاپو میفتن نه شما،اگه میخوای دوست بشی،اینجا
کسی برا دوستی مشاوره نمیده یعنی شعار تالار اینه!

علاقه مندی ها (Bookmarks)