دوست عزیزم،چند تا نکته:
1-گاهی ما جاهایی که نباید کوتاه بیایم کوتاه می یام و بعد جایی که باید سکوت کنیم، فریاد میزنیم. خیلی مهمه که بدونیم تو هر موقعیتی چه برخوردی درسته.اتفاقاً این مشکل من هم بود که چند وقت قبل گفتم و البته اینجا جوابی نگرفتم اما می تونم این رو بهت بگم که تو باید رگ خواب همسرت دستت بیاد.مثلاً من فهمیدم اگر اول یه بحث عادی من آروم باشم همسرم آروم میشه اما اگر دعوا طولانی باشه و اون الکی بهانه بگیره،کوتاه اومدن من یه جورایی بدترش میکنه.حالا شما هم باید ببینی همسرت چه جوریه.اگر میبینی که کوتاه اومدن زیادیت داره اثر بدی روش می ذاره،حرفت رو بزن اما مؤدبانه.
2- نمی خوام حساست کنم اما آیا همسرت بدبینه؟ببین،بدبینی مشکلیه که به درمان جدی نیاز داره وگرنه بدتر میشه.این که میگی توهین میکنه و تهمت میزنه،در مورد مسائل ناموسیه؟به نظر من این طبیعب نیست که مردی به همسر شرعیش بگه "یاد بگیر که من تنها مردی باشم که بهش فکر میکنی" این عجیب و ناخوشاینده.چه دلیلی داره که ایشون فکر کنن شما به مرد دیگه ای فکر میکنید؟یا بدبینی ایشون یا برخورد های اشتباه شما که ایجاد سوءتفاهم کرده یا اعتماد به نفس پایین ایشون. پس دنبال علتش باش.چرا وقتی با همسرت بیرون میری به شما متلک میگن؟! نمی خوام توهینی به شما بکنم اما من اونقدرها ساده پوش نیستم،خیلی زشت هم نیستم ولی تا حالا این موضوع واسم پیش نیومده.سعی کن جاهایی با همسرت بری که محیط خانوادگی داشته باشه و سعی کن رفتارت کاملاً در شان یک زن متاهل باشه،همیشه کنار همسرت باش و تا جایی که ممکنه فقط به اون توجه کن.اما با همه ی این حرف ها،قبل از این که بری خونه خودت مطمئن شو که همسرت مشکل بدبینی نداره چون این مشکل اگر درمان نشه روز به روز بدتر میشه
3-خیلی بده که ناز کردن شما قبل ازدواج با تحقیر همسرت همراه بوده.باید سعی کنی به همسرت اعتماد به نفس بدی اما افراط نکن،خصوصاً این که میگی کمی هم خودرای هست.باید زیرک باشی.مثلاً وقتی رابطتون خوبه و رفتار همسرت خوبه ازش تعریف کن و بگو که بهش افتخار میکنی و از ازدواج با اون راضی هستی اما باز هم میگم،باید به جا و به اندازه باشه
4-معمولاً خانواده ها بخاطر روابط احساسی با ما نمی تونن بی طرف باشن.شما هم که میگی خواهرت با همسرش دائم بحث دارن پس بهتره بری پیش یه مشاور خوب.اول خودت برو و بعد هم سعی کن همسرت رو راضی کنی،حتی با این عنوان که تو می خوای رفتارهای بدت رو درست کنی فقط قبلش از خوب بودن مشاور یا روانشناست مطمئن شو بعد همسرت رو ببر
5-بر خلاف نظر دوستان به نظر من دعوا نمک زندگی نیست.دعواهای الکی و مداوم حتی اگر کوچک باشن می تونن اثر بدی روی روابط همسران بذارن پس به دنبال حل مشکل باش.
برات آرزوی خوشبختی و موفقیت می کنم![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)