RE: نمی دونم!
سلام
اینم از صبری که آقای سنگ تراشان سفارش کرده بودند!راستش اوایل که جوابمو ندادن خیلی نارحت شدم ولی حالا فهمیدم صبر چه می کنه!
قبلا فکر می کردم نیازی به این پست نیست ولی امروز که زندگی سه ماهه ام رو تو همدردی مرور می کردم فکر کردم بنویسم بد نیست!تا کسی به روزگار من گرفتار نشه!چون خیلی ها رو دیدم که این مشکلات باشون پیش اومده بود.
نه بابا!نترس!فکر نکن طوری شده...
تو این 2-3 ماه اینقدر اتفاقات وحشتناکی برام افتاد که باعث شد راه حل مشکلمو هرچند یه کم دیر ولی پیدا کنم.حالا اتفاقات و پیامدهاشو بی خیال!فقط دوستای گلم اینو از من داشته باشن که هیچ آدمی ارزش نداره که من و تو اینجوری گرفتارش بشیم.وابستگی به هر چیز و هر کس تا این حد اشتباه است،اشتباه است،اشتباه است....
راستی هنوزم با زهرا ارتباط دارما و امیدوارم براش یه دوست خوب باشم و دعا می کنم نامردیهایی که او با من کرد،من نه با زهرا و نه با هیچ کس دیگه ای نکنم.شما هم دعا کنید...
این عبارت رو می نویسم تا اگه کسی مثل یه دروانی از زندگی من جستجوش کرد بتونه پیداش کنه!
"عشق به همجنس" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
از همه دوستای عزیزم که خیلی خیلی کمکم کردند یه دنیا ممنونم و همچنین مدیر محترم همدردی که هیچ کمکی به جز توصیه به صبر بهم نکردن!ولی بهترین کمک بود...
خیلی خیلی التماس دعا
آرزومند آرزوهای قشنگ همه دوستای خوب و بی نظیرم...
یا علی مددی!
من آن کوچه گرد شب انتظارم
که جز دیدنت آرزویی ندارم...
علاقه مندی ها (Bookmarks)