سلام مهربونی ممنون از ابراز لطفت
می دونی من اوابل برای خدا شرط می گذاشتم که اگه این نشه چنین و چنان می کنم ولی بعد از گذشت سه سال دیگه فهمیدم با معبودم چه جوری رفتار کنم که منو زیر چترش حفظ کنه ببین اینکه می گن عاشق کرو کوره هم تائید می کنم هم رد چون من به شخصه چشامو رو چیزهایی که نمیدیدم یا میدیدم و اهمیت نمیدادم باز کردم میگن عشق واقعی ادمو پاک می کنه و خدا رو حس می کنه من مزه اینو چشیدم و شاید درست نباشه اینو بگم ولی چنان عاشق امام حسین شدم که وقتی اسمش میاد دگرگون میشم حالا بگذریم....
شما گفتی اگه نشد ... مادرم هم اینو ازم پرسید و جواب من این بود اگه نخواست اجباری نیست بحث یه عمره الکی نیست من هم به زندگی ادامه میدم چون امیدی بزرگتر از دخترخاله هست اونم خدا و حسینش هست
من همسری میخوام باهام به آرامش برسه نه اینکه منو می بینه عذاب بکشه و جوابو به زور بده چون من از بچگی هم به علت بیماری زردی و CP دچار مشکل کمی در ناحیه پا هستم (ولی شکر خدا راه میرم و از هیچکس کمک نمیگیرم تاره دیگرانو کمک می کنم کلا مستقلم) ولی می خوام همسرم منو با تمام وجودش بپذیره و مشکلات منو هم به خاطر من دوست داشته باشه چون بالاخره یک سری کار هارو من نمیتونم انجام بدم ولی ظرف شستنو توش استادم و مادرم بهم میگه خوش به حال زنت!!!و هروقت خواهرم ظرف میشوره سرو صدا می کنه مادرم این وظیفه رو به من محول می کنه
کلا از زندگیم راضیم و خدارو هم شکر میکنم شاید نتونم اتو کشیده راه برم شاید نتونم درست بدوم ولی خدا رو شکر یکی از دانشجویان برتر دانشکده هستم
( یه نوشابه هم برای خودم وا کنم)
هرچی خدا بخواد من راضیم به رضای او اگر هم نشد خودشو عشقه بالاخره یکی هم تو این دنیا هست که مونسم شه ولی خدا کنه همین خال قزی ما باشهاینو هم بگم اگه نشه ناراحت میشم و عذاب می کشم ولی نه اونقدر که .... .
ببخشید
یا علی

و هروقت خواهرم ظرف میشوره سرو صدا می کنه مادرم این وظیفه رو به من محول می کنه
کلا از زندگیم راضیم و خدارو هم شکر میکنم شاید نتونم اتو کشیده راه برم شاید نتونم درست بدوم ولی خدا رو شکر یکی از دانشجویان برتر دانشکده هستم
( یه نوشابه هم برای خودم وا کنم)
اینو هم بگم اگه نشه ناراحت میشم و عذاب می کشم ولی نه اونقدر که .... .
علاقه مندی ها (Bookmarks)