دوستای خوبم سلام
اقلیمای عزیزم سلام
خوبین؟
من نمیرسم چیزی بنویسم چون همش مهمداندارم و فرصت نمیکنم سر بزنم
مشکلات کوچیک برام پیش میاد ولی من به یه نتیجه مهم تو زندگیم رسیدم، همون چیزی که خیلیها بهم میگفتن ولی من فکر میکردم نشدنیه یا برای رسیدن بهش ملزم به شکستن غرورم هستم
میخوام بنویسم تا شاید بتونه برای کسی راه گشا باشه که مطمئنم هست ولی شاید خیلیها مثل گذشته من حاضر نشن امتحانش کنن
از وقتی مادر شوهرم فوت کرد، من به چشم یه پسر بچه بی پناه و یه مرد زخم خورده به شوهرم نگاه کردم، یه جاهایی واقعا دلم رو میسوزوند، دردش مثل این بود که برای بوسیدن کسی بهش نزدیک بشین و با تمام عشقتون بخواین ببوسینش یه دفعه با کله بزنه تو بینیتو، میبینین چه دردی میپیچه و از همه دردآورتر اینه که جواب محبتتونو اینطوری داده
دقیقا همین درد رو میکشیدم، یعنی تو اوج محبتم چه تو جمع چه تنهایی کاری میکرد که میسوختم
ولی وقتی میخواستم واکنش نشون بدم یه پسربچه تنها ، یه مرد زخمی که هیچ درمانی برای زخمش نیست روبروم میدیدم، و تو خودم میریختم و تحمل میکردم و به محبت کردنم ادامه میدادم
تو این تقریبا 40روز، روزای اول واقعا 70% ازش بی تفاوتی و بی اعتنایی و بی محبتی میدیدم ولی الآن 20% میبینم و 80% شده محبت و قدردانی
نظرم اینه که
قبل از اینکه اینطوری تو عزا طعم خوشبختی رو بچشید، همین الآن به شوهرتون به چشم یه بی پناه ، یه زخمی نگاه کنین، فکر نمیکنم هیچ زنی بتونه در مقابل بدترین و شرورترین آدم روی زمین ، وقتی که زخمی هست آزار برسونه و انتقام بگیره
تمام محبت رو بی دریغ به زندگی تزریق کنید تا در بلند مدت فقط و فقط محبت و احترام و قدردانی برداشت کنید
این چیزی بود که من تو خیلی مقالات میخوندم ولی میگفتم این مال زندگی من نیست، اما حالا میبینم که بود
شاید اگه زودتر این کارو میکردم ، قبل از این عزا ، به این تفاهم و خوشبختی میرسیدیم
راستش اوایل فکر میکردم این حالت گذرا هست، ولی الآن فقط یه دلهره بابت موقتی بودن رفتارهای همسرم دارم و تا حد زیادی مطمئنم که تغییر نمیکنه
ازتون میخوام اینو امتحان کنین، 6ماه براش وقت بزارین
من فکر میکنم بدترین شوهر روی زمین بیشتر از 6ماه در مقابل دیدن محبت بی دریغ از همسرش و تحمل و صبر بدخلیقیهاش از طرف خانمش دوام نمیاره
میشه با هم شروع کنیم ؟ و با هم خوشبختی رو تجربه کنیم؟
کیا حاضرن؟
![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)