سلام شاپرک جان هرچی بیشتر پست هات رو می خونم بیشتر درکت میکنم
راستش اولین چیزی که الان بیشتر از هر راهنمایی دیگه ای به دردت می خوره مشاوره حضوری و تخصصیه
عزیزم من اینکارو کردم و خیلی روشنم کرد خیلی خوب بود یه جورایی زندگی اونچه که ما فکر میکنیم نیست بهتره بری اول خودت پیش یه روانشناس مجرب تا روشنت کنه خیلی خوبه خیلی کمک میکنه بهت منم دارم همینکارو میکنم اوایل مثل تو هر کاری که از دستم بر میومد کردم بعضی هاش اشتباه بود میبینی هنوزم گیج میزنم موندم واقعا باید چیکار کنم
بهتره از اول زندگیت درست قدم برداری که اشتباه نکنی که جبرانش خیلی سخته پس اول پیش مشاور برو تا در مورد زندگی کردن و مهارت ها شناخت پیدا کنی.
اینجا هم گیج میشی هر کسی بنا به تجربه های خودش راهنماییت میکنه شاید بعضی از حرفا توی زندگی تو جواب عکس بده
پس اینکار و بخاطر خودت انجام بده.

من یه نظری داشتم در خصوص پوشش من مخالف چادر نیستم اما چرا دوستان انقدر بااطمینان میگن که اگه پوششت رو درست کنی بددلی شوهرت هم درست میشه ممکنه الان بگه چادری شو فراد بگه از خونه نرو بیرون چند وقت بعدش ارتباط با همه قطع و ..... چرا انقدر با اطمینان؟؟ نه اینطوری که من گفتم ممکنه بشه نه اینطور که بعضی از دوستان گفتند
من دیدم که بعضی ها چادری هم شدند همه حقشون هم گرفته شده اما همچنان داستان ادامه داشته بهترین راه اینه که شاپرک عزیز پیش مشاور بره که تشخیص بده شوهرش درصد بددلیش چقدره در حد زیاده یا از اون دسته ادام هاییه که به مرور ( مثل همسر مریم جان) خوب میشه باید ضعبف یا قوی بودن این مشکل همسرش رو یه فرد مجرب تشخیص بده اگه ضعبف باشه با پوشش بهتر و رعایت بیشتر حله اما اگه خدای نکرده در حد بیماری باشه مشکلش پیچیده میشه
شاپرک جان نمی خوام توی دلت رو خالی کنم همه اینا اختماله پس بهتره با مشاوره حضوری از همه چیز به درستی مطلع شی و راهکار های تخصصی بگیری
موفق باشی