من هميشه واسه اين كه روي رفتارهاي مادر شوهرم حساس نشم تا ميبينم دارم ناراحت ميشم به چند تا موضوع فكر مي كنم:
1.به ياد خوبي هاي مادرانه ش مي افتم.مثلا اون روز من و اون تنها خونه بوديم ازش پرسيدم مامان ادامس داري؟گفت نه.من تو اتاق دور كامپيوتر بودم بعد از چند دقيقه با سه بسته ادامس اومد فهميدم رفته بود سوپري تو خيابون خريده بودو خيلي موارد ديگه
2.وقتي حس مي كنم داره بد جنسي مي كنه فكر مي كنم همه ادما من جمله مادر خودمون هم گاهي بد جنسي مي كنه ولي با اينهمه ازش به دل نمي گيريم.مي بخشمش و مي گم اگه همسرم از دست مادرم دلخور بشه من دوست دارم ببخشه و فراموش كنه...پس مي بخشم.اگر واقعا مي خوام همسرم هميشه به مادرم احترام بذاره من هم بايد هميشه به مادر اون احترام بذارم.
3.توي روابطشون با هم به هيچ وجه دخالت نميكنم.و همسرم رو در ابراز محبت به اون ازاد مميذارم.توي دعواهاشون دخالت نمي كنم.
4.به رفتار بزرگوارانه عروسهاي خودمون فكر مي كنم و مي گم من هم بايد مثل اونا بزرگوار باشم.
5.و در نهايت حتي اگر بدترين ادم دنيا مادر شوهر شما باشه كه محاله با اين حرف ميتونين خودتون رو اروم كنين كه
هيچ كس اونقدر در زندگي ادم مهم نيست كه بخاطرش خوشبختيمونو از دست بديم.
4.

و خيلي موارد ديگه
مي بخشمش و مي گم اگه همسرم از دست مادرم دلخور بشه من دوست دارم ببخشه و فراموش كنه...پس مي بخشم.اگر واقعا مي خوام همسرم هميشه به مادرم احترام بذاره من هم بايد هميشه به مادر اون احترام بذارم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)