به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 35

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 29 فروردین 91 [ 10:46]
    سطح
    22
    Level completed: 26%, Points required for next Level: 74
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    559

تشکرشده 582 در 62 پست

Array

RE: باید با شوهرم چه طور برخورد کنم؟

خيلي ترسيدي ساره جان...اروم باش.هيچ اتفاق عجيب و غريبي نيفتاده.دعوا و بحث تو هر رابط اي حتي رابطه دو تا دوست يا مادر و دخترهم پيش مياد مهم نحوه مديريتشه....اوايل ازدواج چون هنوز خيلي اخلاقيات هم دستتون نيست نمم دونيد بايد در مقابل هم چه رفتارهايي داشته باشين و مهم اينه كه حتي اگه اون نحوه رفتارش صحيح نيست شما اول از همه خودت رو اصلاح كني.عزيزم اين يه واقعيته كه ارامش يه خونه و مديريتش خيلي زياد به زن وابسته ست تا مرد.مردها رو بشناس و باهاشون مثل يه زن رفتار كن.نه يه دختر نه يه مادر باش...يه زن باش.با همون دلسوزي با همون ناز و كرشمه با همون ادا هاي زنونه و دلبريها با همون خساست هاي لازم وبه جا...
    خواهر گلم منم تازه ازدواج كردم 8 ماهه...
    من هم اوايل هم چين احساساتي داشتم خيلي وقتا از دست همسرم عصبي بودم ولي الان به مراتب بهترم...مثلا فهميدم وقت دعوا لازم نيست همون لحظه هر چي به ذهنت مياد بگي...اگه تو اروم باشي اون هم اروم و شرمنده ميشه.. خيلي وقتا اين تهديدهايي كه توي دعوا ميشه فقط در حد حرفه نه بيش تر اصلا جديشون نگير

وقتي ديدي اون دوست نداره فعلا مهمون دعوت كنين مي گفتي باشه عزيزم ولي هر وقت تونستي بهم بگو كه دعوتشون كنم.مهم اينه كه اون حس كنه حرف حرف اون بعدش تو يي كه خيلي چيز ها رو تو زندگي تعيين ميكني.مثلا ديروز همسرم از من پرسيد ناهار روز عيد كجا باشيم بهتره؟من هم گفتم هر جا تو بخواي!!!اون هم سريع گفت ميريم خونه مامان تو!!!!!!!در واقع من با همين يه جمله هم از بحث جلوگيري كردم هم به اون گفتم تو مهمي هم چيزي شد كه خودم دوست داشتم.

ولي اين هم خيلي مهمه كه حرف خودت رو هم به موقعش بزني و نظرت رو بگي تا نقشت توي زندگي مهم باشه...مردا هميشه دوست دارن رييس باشن اين يه واقعيته ولي نيازي نيست واسه اين كه بهش ثابت كني مهمه به پاش بيفتياين جوري خودت رو يه جورايي سهل الوصول ميكني احتمالا ديگه مطمئن شده كه اگه سمتت نياد سريع مي ري سراغش به همين خاطر خيالش بعد دعوا اين همه راحته...

در آخر تا اون جايي كه ميتوني از دعوا جلوگيري كن.وقت دعوا احساساتت رو مديريت كن و توهين نكن هرگز.حرمت ها رو نشكن.دعوا رو اونقدر ها جدي نگير و بعدش اينقدر نترس ..

ازش بخواه هيچ وقت و هيچ وقت و هيچ وقت اسم اين كلمه(طلاق) رو نياره كه عرش خدا رو مي لرزونه چه برسه به زندگي شما رو...

2. کاربر روبرو از پست مفید فرشته سفيد تشکرکرده است .

فرشته سفيد (سه شنبه 23 اسفند 90)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)