RE: دلم میخواد با فرد مورد علاقه ام ازدواج کنم
اقای rude boy
با عرض شرمندگی من اینجا موظف نیستم شما رو قانع کنم و اهمیت زیادی هم نداره که شما قانع بشین یا نه !
هم من و هم شما موظف هستیم دوستمون رو راهنمایی کنیم .شما نظرت رو بده
اگر خوب بود دوستمون میپذیره و به کار میگیره.واگرنه این دیگه به خودش مربوط میشه که چه تصمیمی میخواد بگیره
شما هم اگر نظر سازنده به ذهنت نمیرسه بهتره نظرات دیگران رو مطالعه کنی که انشالله در زندگی آینده خیلی به درد خواهد خورد.
بهتره من و شما تاپیک دوستمون رو با بحث هامون پر نکنیم/چون گفتم قانع شدن من و یا شما کمکی به دوستمون نمیکنه
ضمنا لطفا یکبار دیگه آفتهای مشاوره رو مطالعه کنید.وقتی که دارین عضو میشین اولین کاری که از شما خواسته میشه انجام بدین اینه که افتهای مشاوره رو مطالعه کنید.
یکی از توصیه های مطلب آفت مشاوره اینه که طرف رو متهم نکنی...طوری باهاش برخورد کنی که راحت صحبت کنه.
شما متاسفانه در تاپیک آقای حمید هم باز هم دچار این مشکل شدید و به موضوع آفتهای مشاوره بی توجه بودید.
امیدوارم برید و این موضوع رو کاملا و بند بند بخونید تا خدایی نکرده باعث گمراهی اعضا ...اتهام بهشون و مهمتر از همه باعث نا امید کردنشون و تحریک به مشاجره نشن(کاری که در تاپیک آقا حمید کردید)
موفق باشید
گاهی برای رشد کردن باید سختی کشید،گاهی برای فهمیدن باید شکست خورد،گاهی برای بدست آوردن باید از دست داد،چون برخی درسها در زندگی فقط از طریق رنج و محنت آموخته میشوند.
علاقه مندی ها (Bookmarks)