RE: عشق یا عادت
سلام برادر عزیز
نوشته های دوستان رو با دقت خوندم...تقریبا چیزی رو از قلم ننداخته بودن و خوب راهنمایی کرده بودن.
همونطور که دوستان گفتن این ازدواج خطرناک و کاملا مشکل سازه
اگر دقت کنید این خانوم به هیچ عنوان به طرفشون تعهد ندارن.وقتی به آقای x علاقه مند هستش و از اون خوشش میاد دوست دختر شما هم میشه !!!
دوباره با آقای y بوده که پیشنهاد شما رو پذیرفته.در عین حال هم خیلی راحت با همچین موضوعی برخورد میکنه.میگه شما رو دوست داره اما فلانی رو هم دوست داره!!
به نظر شما این خانوم میتونه به شما متعهد باشه؟!
اگر فردا روزی بعد از ازدواج گفت من تورو دوست دارم اما به کس دیگری هم علاقه مندم چی؟!
اون موقع میخوای چیکار کنی؟
فکر میکنی ایشون کسی هست که بتونی تربیت فرزندانت رو بهش بسپری؟!
نکته دیگه اینکه بنده خدا خودش داره میگه من از فلانی خوشم میاد ...میخوای با کسی ازدواج کنی که دلش با کس دیگری و اینو خودش هم میگه؟!
تقریبا هرچی دوستان شما رو منع میکنن از این ازدواج شما سعی داری موضوع رو طوری نشون بدی که با این قضیه مشکل نداری.
اما شما کاملا داری احساسی تصمیم میگیری...
برادر عزیز به خدا زندگی شوخی نیست که انقدر راحت میگی من میخو.ام باهاش ازدواج کنم
یکسری مسائل رو میشه چشم پوشی کرد...مثلا اینکه گذشته سختی داشته و ....اما وقتی حاضر نیست کوچکترین انعطاف و گذشتی از اون طرف به خاطر شما انجام بده ...
لطفا یکبار دیگه منطقی تصمیم بگیر
گاهی برای رشد کردن باید سختی کشید،گاهی برای فهمیدن باید شکست خورد،گاهی برای بدست آوردن باید از دست داد،چون برخی درسها در زندگی فقط از طریق رنج و محنت آموخته میشوند.
علاقه مندی ها (Bookmarks)