فرشید عزیز
اولا اینکه من همه ی ویژگیهایی رو که گفتم.دارم. بیشتر هم دارم! چه معنی داره آدم موقع چنین مباحث مهمی الکی از خودش تعریف کنه؟!
شوخی کردم!!:P
در کل بایدبگم با همه ی حرفهای شما و دوستان موافقم.
بعدش هم اون بنده ی خدا اینقدر هم بی عرضه و بی دست و پا نیست به خدا!! خیلی هم فعال و درس بخون و اجتماعیه.

این بیشتر بخاطر نوع برخورد سرد من با پسرهای غریبه است.شاید یک نوع ترس تو وجودش باشه از اینکه بخواد حرفی بزنه یا تکونی به خودش بده!ولی من از این نوع مسایل بین پسرها ندیدم. یا قصدی ندارن,که هیچ.یا اگر قصدی هم دارن میان و میگن و قال رو میکنن! یا آره یا نه.من اشتباه می کنم؟ یعنی غیر از اینه؟
(((((بیشترین سوال من همین بر خورد دو گانه است.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!)))))
{مورد جالب دیگه اینکه مثل من دوست صمیمیترین نداره! من خودم اینطوریم.دوست صمیمی که بخوام باهاش راحت باشم خیلی دارم.در کل با همه راحتم و میگم و می خندم.ولی شخص خاصی فقط برای خودم نه!! شده مواقعی که خیلی احساس تنهایی کردم. اون هم مثل منه.همین شرایط رو داره.}
شاید بیجربزگی صفت مناسبی نبوده یا شاید هم من زیادی شورش کرده باشم!
آقای گردآفرید هم قبلا چنین بحثی رو مطرح کرده بودن.
شاید جسارت واژه ی مناسبتری باشه.بد نیست که جسارت بی کله نداره!

بحث دیگه اینکه فرشید خان مگه ادب و متانت چیز بدیه؟ شما که خودت بهتر میدونی.تو این دور و زمونه کو آدم درست و درمون؟؟ خیلی هم خوبه که سیمرغ بخاطرش ببره! گفته بودم پسرهای بی ادبی که وقتی از تو خو ششون میاد.فوری میپرن بهت میگن یا با کارهایی که سرتون سوت میکشه اگه بگم! میخوان که توجهت رو جلب کنن.
ولی غافل از اینکه آدم درست و حسابی,دختر و پسرش هم فرقی نداره.با این کارها منزجر میشه نه علاقه مند!
در کل من نسبت به این موضوع دو موضع متضاد دارم!(اینم از عجایب خلقته دیگه!)
یکی اینکه بیتفاوتم: اگه خواست میاد.نخواست هم به جهنم .من بهتره برم به کار خودم برسم!کلی کار نکرده و درس نخونده و کارهای تحقیقاتی و ترجمه ی معلق دارم.
تجربه ی شکست خورده هم داشتم که مال چند سال پیش و دوران جوونی وخامیه و میدونم این موارد در حدی نیست که ما بخاطرش زندگیمون رو تلخ کنیم.در حقیقت خودم رو واکسیناسیون کردم تو این موارد!

دوم: بدم نمیاد باهاش بیشتر آشنا بشم.چون خصوصیات خوبی داره.اینم یه جور موقعیته دیگه.و از این حرفها.....!
در کل بگم تو این مدت که کم هم نبوده به نظرم آدم نادرستی نیومده.من هم که مواضع خودم رو عرض کردم!
خوب خوب پاسخ بدید لطفا

ما تو شرایطی زندگی نمیکنیم که بخوایم آدم بی عیب و نقصی رو پیدا کنیم.مگه خود ما کم عیب و نقص داریم.؟؟! باید بگردیم ببینیم کدوم بیشتر به درد ما میخوره.
این رو بهش میگن :انتخاب درست! که مهمترین چیزه و همه ی ما باید یادش بگیریم.بعدا که در مورد پدرم گفتم میفهمید که هر دوی پدر و مادرم با انتخاب درست چه بردی کردند!

گاهی آدم با دوستهای همجنسش بیشتر مشکل پیدا میکنه تا جنس مخالفش! اونجاست که آدم میخواد از بی ملاحظگیهاشون جیغ بنفش بکشه!
باید با زندگی ساخت ولی نه همه جوره!!

بابت جوابهایی که دوستان بعدا خواهند داد :سپاسگذارم!