ستاره ی سفید،
همه ما توی زندگیمون اشتباهاتی داشتیم. سعی کن جنبه های مثبت این اشتباهت را ببینی. سعی کن ازش درس بگیری و دیگه تکرارش نکنی.
و این جمله خودت را هیچ وقت فراموش نکن
اشتباه کردم یه نفرو کردم همه زندگیم که با رفتنش زندگیمو پوچ ببینم
این روزهای سخت هم می گذره و ستاره ی سفید دوباره شاد و سرزنده می شه. بیشتر ما یک همچین روزهای بد و همچین اشتباهاتی را یک کم بیشتر یا کمتر تجربه کردیم.
به خودت برس. جسمی و روحی. نشین یه گوشه خاطره مرور کن و اشک بریز و آهنگ غمگین گوش بده.
دوش بگیر. ورزش کن. موسیقی شاد گوش بده. توی خونه برای خودت آرایش کن. لباسهای مختلف بپوش.
سعی کن تنها نباشی. مثلا تنهایی تلویزیون تماشا نکن که بری تو فکر و ... با خواهرت بشین پای تی وی که وسطش حرف بزنید فیلم را نقد کنید و ...
ورزش کن.
از هوای بهاری استفاده کن و برو قدم بزن.
برای خودت سرگرمی ایجاد کن. کیک درست کن. آشپزی کن. نقاشی بکش. می دونم تمایلی به مهمونی رفتن نداری. حوصله مهمونها را نداری و ... اما خودت را مجبور کن که بری مهمونی، که وقتی مهمون می آد بری بشینی پیششون و توی صحبت هاشون شرکت کنی و ...
خلاصه سر خودت را گرم کن و سعی کن حتما حتما هم به خودت برسی. خودت باید خودت را کمک کنی تا این روزها راحت تر بگذره و زودتر به روال عادی زندگیت برگردی.
خوشحال باش که پیشنهادش را برای ارتباط جنسی قبول نکردی وگرنه الان ؟؟؟
خدا را شکر کن که زود فهمیدی که داری اشتباه می کنی و برگشتی.
در ضمن من فکر می کنم خیلی خودت را دست کم می گیری و اعتماد به نفست پایینه و شخصیت وابسته ای داری. بهتره که روی خودت کار کنی و این ضعف ها را برطرف کنی. جذابیت شما با اعتماد به نفس و استقلال بیشتر می شه، نه با وابستگی و آه و ناله و خواهش و تمنا و ...

علاقه مندی ها (Bookmarks)