وای دده
ای آقا، چه کاریه
چرا دارید افکار جوانان رو منحرف میکنید
حالا من اینارو میخونم شوور نمیکنم
بعد فردا هی بهم میگن دختر ترشیده شدی :P
(شوخی بود جدی نگیرید این سطور رو)
اما جدای از شوخی، آقای Jodashodeh (اصلا از اسمتون خوشم نمیاد، همین طور داره فاز منفی پخش میکنه) اجاره هست من به عنوان یه خواهر کوچیکتر دو کلام حرف بزنم؟
میسی که اجازه دادین
میدونم من در حدی نیستم که بخوام راهنمایی کنم
و با خودم هم عهد کرده بودم که فقط و فقط بحثهایی رو که راهنمایی خواست رو بخونم تا برا خودم تجربه بشه، چون هیچ علمی در این مورد ندارم و خدایی نکرده یه چیزی بگم و تادرست باشه تا آخر عمر وجدان درد میشم:P
اما از این یه مورد نتونستم بگذرم
آقای (ای بابا، اصلا من به شما میگم دوست جون) دوست جون
حیف زندگی به این قشنگی نیست؟
اگه این طوری باشه که شما میگید اونوخ هیشکی نباید ازدواج کنه چون هیچ کس نمیتونه کاملا فرد باب میل خودش رو پیدا کنه
شما بااین افکار بچگانه تون دارید زندگیتونو خراب میکنید
چرا ناشکری میکنی دوست جونه خوبم؟![]()
به جای اینکه به رنگ پوست خانومت فکر کنی به مزیتهایی که داره فکر کنه
به اینکه صبوره و کوله باری از تحمله
به اینکه دوستت داره و همپای تو داره تو زندگی میاد
به اینکه بااینکه دلشو شکستی اما هنوزم دوستت داره
به اینکه نجیب و ساده هستند
و هزاران مورد مثبت دیگه که اون یه مورد ناجور ِ رنگ پوست (البته به نظر شما) رو تحت پوشش قرار میده و به حد صفر میرسونه
دوست جونه من، به نظرت بهتر نیست خداروشکر کنی که همسری فهمیم بهت داده؟
و اینقدر زندگیه شیرین خودتو با فکرای بیخودیه رنگ پوست خراب نکن
نقاط مثبت و شادی بخش زندگیتو پیدا کن و اونا رو گسترش بده تا این یه مورد چپکی هم از بین بره
یه جمله ی جالبی بود که میگفت:
اگرچه زندگی آن جشنی نيست که آرزويش را داشتی، ولی حالا که به آن دعوت شده ای تا می توانی زيبا برقص
پس دوست جون، بیا مشکلات پیش پا افتاده رو که راه حلی ندارن بندازیم دور و دور و بر شادیا بچرخیم و خداروشکر کنیم که مارو با مشکلاتی سختتر از این آزمایش نکرده
وای چقد شبیهها شدم من
ببخشید اگه پررویی کردم، چون مطمئنم شما خیلی بزرگتر از اونی هستید که من بخوام جسارت کنم و این حرفا رو بهتون بگم![]()

) اجاره هست من به عنوان یه خواهر کوچیکتر دو کلام حرف بزنم؟ 
ها شدم من 

علاقه مندی ها (Bookmarks)