یکی از دلایلی که مردها واسه خانم هاشون از این عشقولانه بازی ها نمیکنند اینه که اصلا باورشون نمیشه که زنها از این کارها خوشحال میشن.نوشته اصلی توسط fm.mohajer
من قبل از اومدن به این تالار همین طوری فکر میکردم. تازه الان هم بعد از کلی خوندن مقالات مختلف، باز کردن تاپیک "خاطرات قشنگ و عاشقانه ی من و همسرم" و ... هنوزم خیلی وقتها باورم نمیشه زنها این قدر، این مسائل براشون مهم و لذت بخشه. گاهی وقت ها با خودم فکر میکنم که شما زنها واقعا از این کارها خوشتون نمیاد و الکی دارین فیلم بازی میکنین.
![]()
حالا دیگه اون مردی که هیچی در مورد روحیه ی زن نمیدونه و نخونده، بیچاره اصلا به ذهنش هم خطور نمیکنه که زن به چی نیاز داره و گرنه مردها اصولا از رفع نیاز زنشون کلی لذت میبرندمنتها خیلی هاشون نمیدونند. هر چی هم که بهشون میگین که این طوریه و ... کلی طول میکشه تا باورشون بشه. مثل خود من که کلی طول کشید که اینها را باور کنم. هر چند باز هم شک دارم
![]()

من قبل از اومدن به این تالار همین طوری فکر میکردم. تازه الان هم بعد از کلی خوندن مقالات مختلف، باز کردن تاپیک "خاطرات قشنگ و عاشقانه ی من و همسرم" و ... هنوزم خیلی وقتها باورم نمیشه زنها این قدر، این مسائل براشون مهم و لذت بخشه. گاهی وقت ها با خودم فکر میکنم که شما زنها واقعا از این کارها خوشتون نمیاد و الکی دارین فیلم بازی میکنین.
منتها خیلی هاشون نمیدونند. هر چی هم که بهشون میگین که این طوریه و ... کلی طول میکشه تا باورشون بشه. مثل خود من که کلی طول کشید که اینها را باور کنم. هر چند باز هم شک دارم
علاقه مندی ها (Bookmarks)