از همتون ممنونم
الان واقعا اون آدم برای من تموم شده ، حس میکنم یه نفر بوده تو زندگیم که دوسش داشتم و حالا مُرده !
این ناراحتم میکرد و میکنه که به احساسات و عواطفم خیانت شده ، و پای کسی به هدر رفته که اصلا ارزش و
لیاقتشو نداشته و حتی علائم رفتاریشو که توی یه سری مقالات دیدم ظاهرن از نظر روحی مشکل داشته و بیمار
بوده و بیمار گونه رفتار میکرده و حتی مادرش با 70 سال سن بخاطر اینکه ایزوله بود و روابطش محدود ،رفتار پخته ای نداشت !
ظاهرن مردا با آدمی که یه ذره ازشون بالاتر باشه و یا حس کنن بالاتره نمیتونن کنار بیان ، و بعضیاشون تا اون زن
رو به پایین نکشن آرووم نمیشن! از نظر ایشون من ازش خیلی سر بودم و حتی بهم میگف تو عارت میومد با من
تو جمع باشی ، درصورتیکه اصلا اینطور نبود و این فقط برداشت خودش بود و من حتی یکبارم تحقیرش نکردم!
دکتر فرهنگ همیشه توی مشاوره هاش حرف خوبی میزد ؛ میگف تو این شرایط که مرد احساس حقارت بکنه
نسبت به زن کوچکترین اتفاقی که تو زندگی بیفته، مرد ربطش میده به همین کمبودا ؛ مثالهایی میزد که ما اون موقع
میخندیدیم! ولی الان به عینه ثابت شد برام!
مثلا وقتی میخواستیم همدیگرو ببینیم و بدلیل شرایط کاری یا تحصیلی میگفتم امروز
نمیشه باشه فردا و یا یه روز دیگه ،میگف فکر کردی کی هستی؟ رئیس جمهوری که باید ازت وقت گرف؟!!!
یا مثلا وقتی مامانم برای خواستگاری به مامانش گف بعد از مراسم خواهرم ؛ بهم گف فکر کردین خانوادۀ خاصی
هستید که انقدر طاقچه بالا میذارید؟ فکر کردید از عموم جامعه جدائید؟!
آخرین بار هم بهم گف من با دختری دارم ازدواج میکنم که منو میذاره رو سرش حلوا حلوا میکنه!
در نهایت کبوتر با کبوتر ، باز با باز شد ... به اون چیزی که میخواست همه جوره رسید !
رابطۀ ما وابستگی محض نبوده ، من دوسش داشتم و خیلی برام عزیز بود ؛ و طبیعیه که آدم وقتی به کسی این
احساس رو داره وابسته باشه ، و وقتی یه دفعه اون آدم بمیره اذیت بشه...
الان از رفتنش و از اینکه ازدواجمون سر نگرفت خوشحالم ، با اینکه اذیت شدم تحقیر شدم و خیلی بهم سخت
گذشت ، ولی خوشحالم که این سختی و اذیت شدنا تموم شد و به یک عمر زندگی و شکست بزرگتر نکشید ؛
خوشحالم که قبل از همۀ اینا خودش و خانوادشو نشون داد ... و از ته دل خدا رو شکر میکنم ؛ بابت گناهایی که
کردم ولی با این حال خدا هوامو داشت و هنوز اونقدر دوسم داشت از بدبختی نجاتم داد ! من خدا رو فراموش کرده
بودم و توجهم به مردی بود که فکر میکردم عاشقمه! ولی خدا بهم ثابت کرد که هیچکس جز اون نسبت به بنده
هاش عشق و عطوفت نداره که حتی اگه من بی توجه بودم اون حواسش به من بود
به دوستای مجردم مجموعۀ صبحت های دکتر فرهنگ رو با عنوان ازدواج موفق پیشنهاد میکنم حتما اگه گیر اوردید
استفاده کنید، من 5 سال پیش گوش کردم ، و جدی نگرفتم و حالا همه چیش به عینه برام ثابت شد !
برای دوستای متاهل که سری زندگی موفق دکتر فرهنگ واقعا نکات خوبی داره!

علاقه مندی ها (Bookmarks)