به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 53

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 05 خرداد 91 [ 10:13]
    سطح
    15
    Level completed: 38%, Points required for next Level: 62
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    23

تشکرشده 23 در 9 پست

Array

RE: مشکل من با خواستگارم

حامد گرامی
    مشکل از این آقا نبود .ایشان همیشه در عشقش ثابت قدم بود .تا آخرین لحظه هم در اثبات علاقه اش کوتاهی نکرد .مالی روحی و جسمی .مشکل همیشه من بودم .من همیشه متغیر بودم .گاهی عاشق بودم و گاهی فارغ .این اقا متوجه بی کششی من شده بود بارها موضوع را به این صورت عنوان کرد که تو زن سرد مزاجی هستی در صورتیکه واقعیت این نبود ولی همیشه خودش را توجییه می کرد که شما هنوز در حال و هوای همسر سابقت هستی و من اینرا درک می کنم .واقعیت هم بود من در مساله ارتباط جسمی هنوز درگیر شوهر سابقم بودم .اون اینو پذیرفته بود و همیشه می گفت من کمکت می کنم که از این حالت بیرون بیای .من همیشه صادقانه بهش می گفتم چه مشکلاتی دارم .اون صبورانه درک می کرد .
    مشکل اینجا بود که هر بار عشق و اشتیاق اون و صبوریش رو می دیدم احساس می کردم من باید این مرد رو بپذیرم .احساس دین می کردم .با خودم همیشه درگیر بودم .
    اینو واقعا می گم ولی این مرد باعث شد من بفهمم من دو نفرم .دو تا شخصیت دارم .یک سر این شخصیت عاشق بود و یک سرش همیشه موج منفی می داد .هیچوقت هم این دو تا با هم کنار نیامدند.باعث شد بفهمم من نرمال نیستم .باعث شد بفهمم من دیگه نمی تونم با یه مرد باشم .
    همین الان هم این درگیری هنوز ادامه داره .اگه صد سال دیگه هم با من بود باز هم من با این درگیری عذابش می دادم .از دست من راحت شد.من موندم و عذاب وجدان و ادامه درگیری!!
    حامد گرامی تصمیم ندارم به این رابطه برگردم ولی حسی در درونم به من میگه که این مرد باز هم بر می گرده .نمی تونه منو فراموش کنه .با اینکه این مساله پیش اومده باز هم قبل از عملش وصیت کرده بود که اگه مشکلی براش پیش اومد من اندازه یه همسر دایمی حق ارث دارم! چند روز قبل هم اس ام اس داد که فکر نکن از دست من راحت شدی .من تا روزیکه تو ازدواج نکنی هستم .اهل حرف هم نیست .می شناسمش .
    فعلا که توی بیمارستانه تماسی نیست و نخواهد هم بود .خدا کنه قبول کنه و به اصرار خانوادش ازدواج کنه .اونا براش مورد های خوبی معرفی کرده بودن .خدا بهش کمک کنه و منم شفا بده!
    از همیاری همه دوستان گرامی ممنون .برای همه آرزوی سلامتی و موفقیت دارم.

2. کاربر روبرو از پست مفید ladan60 تشکرکرده است .

ladan60 (جمعه 18 فروردین 91)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)