آقا حامد یادم باشه دختر خوب سراغ داشتم برای امر مقدس ازدواج به حضرتعالی معرفی اش نکنم! یخچال خااااااااالی و فقر دانش آشپزی و گرسنگیییییییییییو... میکشی دختر مردم رو و مدیونی اش میمونه برای ما. نخیر آقا جان! مدرک دکترا ارزونیتون دختر نمیدیم بهتون!
حالا برای اینکه گشنگی بیشتر آزارت بده (آخه سوپ آماده هم شد غذا!!!!!) عرضم به حضور انورتون که بنده امروز در راستای مبارزه با یا کریم دلخسته و نیز در راستای برنامه تحول بنیادین در آشپزخانه پس از چند روز رفتیم خرید و برگشتنی برای خود همایونی امان این غذاها را پختیم: باقالی پلو + مرغ درسته در فر (البته سینه شو قلفتی در آوردم چون بنده میانه ای با سینه مرغ ندارم. بمیرم الهی مرغه یا همون جوجهه قبلش خودم برای هیکل ریقوش کباب شدم) + تهیه سینه مرغ برگر تنوری (در فر) + لمبرگر (برگر بره تنوری) مدل مخصوص بی دل یا بعبارتی بی دل لمبرگر + یکعدد سوپ جوی بسیار بسیار مخصوص بی دل که قابلمه رو هم باهاش میخوری + یک سس بسیار خوشمزه که مخصوص بی دله برای مرغ تنوریمان (بریان) درست نمودیم و...نهاری جاتون خالی حدود ساعت سه بعد از ظهر زدیم به بدن
البته لازم به ذکر است که شام یکعدد سیب خوردیم با دوتا بیسکویتجهت ساده زیستی در عین داشتن چند مدل غذا !!! نه درووووووووووووغ گفتم
جهت اینکه حوصله گرم کردن اونهمه غذا رو نداشتم
کی بود پیشنهاد میداد برم به جنگ خارپشت؟ببخشید ها! تا حامد به این مظلومی و نرمی و قابلیت له شوندگی ملس و لاجون از زور کم غذاییییییی، هست، آدم عقلش باید کم باشه بره سراغ اونهمه خااااااااااااااار!
یاسا خانوم خدمت حضرتعالی عارض شوم که: بابا لنگ دراز فقط مااااااااااااااااااااال خودمه. این رو فرو کون توی گوش مبارک
خارپشت یه دونه ورژن جدید دختر مهربون دیدی بابا اینقدر تعجب نداره که! برو ببین چه ورژنهای مختلفی از بی دل هست که البته خودمان سرآمد همه بی دلایییییییم دااااااااااااش:P
و در پایان بعنوان حسن ختام عرض مینمایم که: " محمد ابراهیمی! بهترین عضو تالار هستی، تالار به شما نیاز دارد"انشا الله که برای تالار همیشه بمووووووووووووووونی

جهت اینکه حوصله گرم کردن اونهمه غذا رو نداشتم
ببخشید ها! تا حامد به این مظلومی و نرمی و قابلیت له شوندگی ملس و لاجون از زور کم غذاییییییی، هست، آدم عقلش باید کم باشه بره سراغ اونهمه خااااااااااااااار! 

علاقه مندی ها (Bookmarks)