سلام دوست خوبم مرسی از که راهنمایم کردیننوشته اصلی توسط بی دل
ولی باید قبول کنین که آدما باهم فرق دارن و همه مثل هم نیستن
من خودم به شخصه هیج وقت دوس ندارم برم خاستگاری دختری که مامانم رفته برام انتخاب کرده کسی که نمیشناسمش و از گذشتش هیچی نمیدونم
توی این زمانه90دصد دختر و پسرا قبل از ازدواج یه رابطه رو حد اقل با یه پسر داشتن هرچند تلفنی
دلیلی نداره که شما فقط یک روی سکه رو ببنین و بگین تموم ازدواج های با یه رابطه قبلی سر گرفته اخرش به شکست و بدی بوده
باید حد اقل یه کوچولو هم اون ترف سکه رو ببنین که ازدواج های بوده که به شکست نخورده
آره من دختر مردمو اقفال کردمو باهش دوست شدم و حالا تا دوسال دیگه شرایط ازدواجو ندارم ولی نمیتونم رابطمو باهش تموم کنم چون میدونم اگه این کارو بکنم بدجور میشکنه و از طرفی من نمیتونم اصلا یک لحظه هم ازش جدا باشم
من حرمت فامیلی رو زیر پام نزاشتم فقط به دختزی که دوسش داشتم گفتم که بهش علاقه دارم
نمیدونم ولی اصلا این جرفای شما توی کت من نمیره
شما منو یه پسر سو استفاده گر فرض کردین و فکر کردین من فقط بخاطر یه حوس زود گذر اونو میخوام
شما نظرتو در باره من گفتین منم میخوام به شما یه چیزی بگم
هیچ وقت همه رو به یه چشم نینین و یکم روشن اندیش باشین
دیگه زمان قدیم تموم شده که مادر میرفت واسه پسر دخترو انتخاب میکرد و مرد شب عرسی تازه زنشو میدید
ببخشین اگه حرفی زدم که ممکنه ناراحتتون کنه ولی من نظر شخصی خودمو دادم
مرسی
همیشه گفتن علاقه مهمترین چیزه واسه ازداجنوشته اصلی توسط کبوتر
نه من اونو خوب میشناسم و هر نظر که فکرشو میکنم خیلی شبیه هم هستیم از اخلاق و روحیاتمون گرفته تا خانوادهامون میدنم که واقعا کیس خوبیه برای من و حتی خانوادم
من حد اقل تا چند سال دیگه باید ازدواج کنم ولی به اون یکی از دوستان هم گفتم من به شخصه اصلا دوس ندارم چشم بسته و ندونسته و نشناخته با کسی ازدواج کنم
آره میدونم سنم کمه ولی من که گفتم شراط ازدواج و ندارم فعلا تا دوسال دیگه که درسم تموم شده باشه و بتونم کار و باری پیدا کنم
ممنونم از نظرتون دوست خوبم![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)