سلام گلم ستاره زندگي مامان و بابا
راستش شرايط و موقعيت نوع رفتار ما رو تعيين مي كنه
البته به طرف مقابل هم بستگي داره
من بعد از 8-9 سال زندگي فهميدم مواقعي كه شوهرم ناراحته نبايد خيلي باهاش درگير بشم البته هميشه هم موفق نيستم ولي سعي خودم رو مي كنم در عوض يكي دو روز بعد كاملا اثر اين گذشتم رو در رفتار همسرم مي بينم و بعد از اين كه همسرم آروم شد شايد مثلا روز بعد من هم به نوعي بهش مي گم كارش درست نبوده و سكوت من علامت تاييد كارش نيست
به علاوه اگه بد نباشه شرمنده يه وقتايي من هم چنان جار و جنجالي به پا مي كنم كه طفلي شوهرم هيچي نمي گه !!!البته شايد از جانب من ماهي يه بار اين اتفاق بيفته ولي در مورد شوهرم هفته اي يكي دو بار!
اگه من در مواقع عصبانيت باهاش يكه به دو كنم اوضاع بهتر كه نمي شه هيچ بدتر هم مي شه ولي گاهي كه مي فهمم مي خواد زيادي زور بگه خوب من هم اينقدر كوتاه نميام
گلم شايد جالب نباشه ولي متاسفانه يا خوشبختانه فعلا اين خانمها هستن كه بايد بيشتر هواي خونواده رو داشته باشن
من يكي هم راضيم يعني راستش وقتي شرايط الانم رو با 3-4 سال پيش مقايسه مي كنم خدا رو شكر مي كنم و متوجه مي شم كه خيلي شرايط عوض شده
اگه بخوام ريز و درشت زندگيم رو بگم به قول معروف يه كتاب مي شه ولي همين قدر بگم كه خانمها بايد بدونن كي و كجا چكاري رو انجام بدن تا هم زندگيشون آروم باشه هم خودشون خوشحال
خوب مسلمه زندگي بي دغدغه شايد اصلا نباشه و اونهايي كه كمتر مشكل دارن ديرتر هم به قول تو پژمرده مي شن ولي نبايد به راحتي ميدون رو خالي كرد و يا بخوايم مقابله به مثل كنيم
اولدوز جونم نترس مطمئنم مي توني خوشبخت بشي در كنار يه شوهر آقا و خوب و مهربون خدا كنه!
ديگه هم از دست من ناراحت نباش
باشه؟
مرسي از همدردي و حرفاي زيبات عزيزم

علاقه مندی ها (Bookmarks)