گل سنگ و اميد زندگي عزيز از راهنمايي هاتون متشكرم.
جالبه بدونين من هم به طور كاملا ناخودآگاه پس انداز 3 يا 4 ماه حقوقمون رو به همين طريق دادم طلا به عنوان هديه تولد و عيديم...و با انتخاب و اجازه همسرم ولي واقعا كاملا اهسته و حساب شده و همين طور اسممون رو توي 2 تا صندوق نوشتم و 4 تا سهم خريديم كه هر ماه مقداري از حقوقمون بابتشون ميره...بعضي از وسايل رو قسطي مي خرم تا يهويي پول زياد از دست نديم...ولي واقعا دوست دارم يه خونه خوب بخريم.اون هم اولش زير بار نمي رفت ولي عيد گفت انشالا تا اخر امسال يه خونه مي خريم...حتي گفت كه هر وقت بتونيم واسه تو طلا مي گيريم چون هم سرمايه ست هم تو استفاده مي كني...مي دونين فكر اين كه بقيه با وضعيت مشابه ما خيلي زودتر خونه دار ميشن يا پس انداز مي كنن يه خرده ازارم ميده و اين كه ما اين همه بابت اين پول زحمت مي كشيم و اون وقت خانوم بي خياله داغونم مي كنه...مثلا من عيدي مادر شوهرم رو قبول نكردم بهم 100هزار تومن پول داد و من مودبانه بهش برگردوندم چون ميدونستم واسه خودش امسال چيزي نخريده بعد دخترش 150هزار تومن ميده يه مانتو واسه يه ماه ....به سرم زد منم مثل اون خودمو به بي دركي بزنم و فقط به فكر خودم باشم.اون كه دخترشونه اين همه بي درك من كه عروسم چرا بايد درك كنم؟منم مثل خيلي عروس هاي ديگه مي تونم فقط بخوام بدون اينكه درك كنم.هر چند شوهرم اين موضوعات رو كاملا با پدر و مادرش مطرح كرده و از ولخرجي هاي اون با توجه به هزينه سرسام اور تحصيلش شكايت كرده...

علاقه مندی ها (Bookmarks)