نوشته اصلی توسط
tarat
اينم بگم من هيچ حسي نه به اين آقا نه به هيچ پسر ديگه اي ندارم
ولي اين آقا تا حالا اصلا بهم ابراز علاقه نكرده ...چند اتفاق كوچولو باعث شد بدونم بهم يه حسايي داره ولي مطمئن نيستم ...خيلي با هم راحت بوديم تا قبل از اينكه توي فاميل پخش شه جريان ...ولي الان ديگه خيلي كم حرف مي زنيم با هم ... خانوادش مي گن خجالت ميكشه ولي دلش مي خواد ...
توي دوران تحصيلم خيلي از همكلاسي ها و آشنا ها بهم ابراز علاقه كردن ..من مي ترسم بعدا پشيمون شم از اينكه با كسي ازدواج مي كنم كه حتي قبل ازدواج يه بار هم نگفته دوستم داره
حالا مي خوام بدونم من چجوري بفهمم كه خودش علاقه داره يا نه ؟
اينكه همه اعضاي خانوادش اصرار دارن دليل ميشه ؟
شما خودت هیچ حسی نسبت به این آقا نداری، چرا انتظار داری این آقا نسبت به شما حس خاصی داشته باشه؟
اگر شما نگرانی که در آینده دوستت نداشته باشه، پس ایشون هم می تونند جای همین نگرانی را داشته باشند.
البته من دقیقا متوجه سوال شما نشدم. اینکه چرا خواستگار احتمالی شما، به شما ابراز علاقه نمی کنه؟؟
حتی در دوران نامزدی هم ابراز علاقه باید محتاطانه باشه، چرا باید کسی که هنوز خواستگاری هم نیامده به شما ابراز علاقه کنه؟
با توجه به این که شما فامیل هستید و قبلا هم با این آقا روابط راحتی داشتی، خیلی راحت می تونستی بفهمی که حواسش بهت هست یا نه. بهت علاقه داره یا نه. به شما به عنوان گزینه ازدواج فکر می کنه یا نه. اینها را در یک رابطه معمولی هم تا حدودی می شه فهمید.
ولی انتظار اظهار و ابراز علاقه به نظرم انتظار درستی نیست.
علاقه مندی ها (Bookmarks)