باز هم از همه دوستان همدردی که دلسوزانه منو راهنمایی میکنند ممنونم.
من از حرف کسی ناراحت نشدم فقط خواستم شرایط را بیشتر توضیح بدم.
من به این آگاهی رسیدم که من در آراستگی ظاهر خودم کم میذارم و الان دارم تلاش میکنم که بهتر و زیباتر لباس بپوشم. (حداقل در اتاق خودمون) .
شوهرم طی این دو سه روز از همون اول سعی میکرد این کارشو توجیه کنه و به من توضیح بده که کار اشتباهی نبوده. اول گفت از روی کنجکاوی تو گوگل سرچ کرده ولی روز بعدش گفت که این لینک به ایمیلم فرستاده شده بود. بالاخره پس از کلی بحث و به دست و پام افتاد و کلی معذرت خواهی کرد واشتباهشو پذیرفت. این هم بگم که شوهر منو همه فامیل به چشم یک آدم نجیب و خوب میشناسند و همیشه تعریفشو میکنند و برای خود من هم خیلی عزیز هست.همش به فکر کار و زندگیمونه. این برخورد را باهاش کردم تا از این مسایل دوری کنه و بعدا بتونیم باهم بچه های خوبی تربیت کنیم.و ازش خواستم اگر کمبودی در رابطه هست بهم بگه تا بهتر بشیم. امروز صبح متوجه شدم طی این دو روز که باهاش حرف نزدم حسابی تنبیه شده و خیلی دلش برام تنگ شده جوری که نمیتونست ازم دل بکنه و بره بیرون.:72
خدایا شکرت....[/color][/size]

همش به فکر کار و زندگیمونه. این برخورد را باهاش کردم تا از این مسایل دوری کنه و بعدا بتونیم باهم بچه های خوبی تربیت کنیم.و ازش خواستم اگر کمبودی در رابطه هست بهم بگه تا بهتر بشیم. امروز صبح متوجه شدم طی این دو روز که باهاش حرف نزدم حسابی تنبیه شده و خیلی دلش برام تنگ شده جوری که نمیتونست ازم دل بکنه و بره بیرون.:72
[/color][/size]

علاقه مندی ها (Bookmarks)