البته این اتاق بودار استفاده های دیگه ای هم داره..دیدین بعضیا میرن توش دیگه در نمیان...میشینن اونجا حسابی فکر میکنن..نه اینکه خیلی دنجه و تنهان کل زندگیشونو مرور میکنن..تو نمیدونم کدوم فیلم دیدم که میگفت کی پیدا میشه که برا یه بار تو دستشویی یه مصاحبه تلویزیونی تخیلی برا خوش دست و پا نکرده باشه؟
البته فیلمش خارجی بود..با اون نوع دستشویی ها تصور کنید
بگذریم
----------------------
من بدجوری هوس لات بازی کردم..بیام دم در باغ همدردی..یخه باز شلوار شیش جیب،حالا اگه جیباش بیشتر شد چه بهتر...کافشن چرم کوتاه پف کرده زیپ زیپی...پشت مو بلند مدل دم کفتری...پشت کفشات خوابیده که راه میری خرت خرت صدا کنه...یه زنجیرم بندازی دور انگشتت...یه پاتو تکیه بدی به دیوار و زنجیرو دور انگشتت تور* بدی...یکی که میاد از سر کوچه نگاش کنی تا برسه ته کوچه...امار همه رو بگیری...جیبت پر تخمه افتابگردون باشه...بعد یکی از رفقا با موتول بیاد..رو موتولش برچسب عکس این دختره که نصف صورتشو با نقاب پوشونده باشه...بیادبگه چطوری؟نوکرتم؟شب کوجایی؟میای بریم پیش ممد پلنگی؟
عجب ادم اسیویی* هست این اصغر و....
ای وای دیگه بسه..دیگه خیلی لات شدم.
---------------------
نکته اخلاقی:قرار نیست ادم هر چی هوس کرد توجه کنه...منم کلا بیخیال میشم میرم سر وقت کار و زندگیم...اینا همش برکات همدردیه:P ما که خیلی گل و خانومیم:)
--------------------
پ.ن.
تور دادن:تاب دادن-چرخاندن
اسیو:ادمی که خوب نیست

علاقه مندی ها (Bookmarks)