سلام .
فکر می کنم عصبانیت هم یکی از خصوصیات فطری انسانهاست مثل عشق و نفرت و زیبایی و زشتی . یعنی انسان سالم در برخورد با بعضی چیزها اصولا باید عصبانی بشه همونطور که در برخورد با بعضی مسائل باید شاد یا غمگین بشه . از کسی خوشش بیاد یا بدش بیاد . ولی افراط در هر کدوم از خصوصیات فطری نوعی بیماریه روحی میتونه باشه . یعنی اگه کسی یک چیزی رو که اصولا آدم رو عصبانی میکنه ببینه ولی عصبانی نشه من فکر میکنم مریضه !!! ولی کسی که در هر چیزی الکی عصبانی میشه باید به یک مشاور سر بزنه چون این هم نوعی بیماریه.
خصوصیات دیگه ی فطریه انسان هم همین طوره مثلا اون کسی که با کوچکترین واکنش عاطفی از کسی به شدت عاشق بشه به نظر شما سالمه !!!؟ همین طور اونکسی که هیچ چیز زیبایی رو نمیتونه ببینه و همش یه عیب رو هر چیز میزاره چطور ؟
در هر حال من فکر میکنم منظور شما از عصبانیت های لحظه ای درکش کمی سخته و فقط یک مشاور تازه اونم حضوری بتونه کمک کنه .
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
بومیان افریقا روی تنه ی درخت حفره هایی می کنند و در این حفره ها گردو میگذارند میمون ها به هوای خوردن گردو دستشون رو داخل این حفره ها می کننو وقتی گردو رو تو مشتشون می گیرن دیگه نمی تونن دستشون رو بیرون بیارن .میمونای بیچاره هی جیغ می زنن و بالا و پایین می پرن اما به فکرشون نمی رسه که برای رهایی دستشونو باز کنن و از دام آزاد شن.
زندگی ماهم این شکلیه...!!!!!!
افکار غلط و آرزوهای دست نیافتنی ما گردوهامون هستن اگه اونا رو ول کنیم آزاد و رها می شیم
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ ^
این شعر زیبا واقعا میتونه یک آویزه ی خوبی واسه ی گوش های همه ی ما باشه :
گوهر خود را هويدا كن، كمال اين است و بس
خويش را در خويش پيدا كن، كمال اين است و بس
چند میگويی سخن از درد و عيب ديگران
خويش را اول مداوا كن، كمال اين است و بس
پند من بشنو بجز با نفس شوم بد سرشت
با همه عالم مدارا كن، كمال اين است و بس
چون بدست خويشتن بستی تو پای خويشتن
هم به دست خويشتن واكن، كمال اين است و بس
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
موفق و پاینده باشید و در پناه حق .