به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 4 از 4 نخستنخست 1234
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 37 , از مجموع 37
    کارشناس افتخاری

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    79
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 5
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    SocialVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    4,934

تشکرشده 5,973 در 1,154 پست

Array

RE: شوهرم ازم ایرادای دروغی میگیره

سلام يثنا،
    چقدر آزرده ايد و اين آزردگي شما قابل دركه... از شما عذر خواهي مي كنم كه پيام قبلي شما رو در اين تاپيك نديده بودم و كسي هم گوشزد نكرده بود.. از آفتاب همدرد، بابت يادآوري سپاسگزارم

پرخاشگري شوهر شما، منفعل بودن شما،‌ موجبات ايجاد چرخه منفي رو در زندگي شما ايجاد كرده و بايد بدونيد كه هر چه بيشتر منفعل باشيد، ايشون بيشتر پرخاشگر خواهند بود.. راه هاي بسياري براي برون رفت از اين چرخه منفي وجود داره كه خدمت شما عرض خواهم كرد اما قبل از اون چند سوال دارم:
    0. چند سال داريد و چند سال دارند؟
    1. اينطور كه برداشت مي شه شوهر شما در بيشتر مواقع پرخاشگرند.. هر چند به نظرم ايشون بسيار تحريك پذيرند!
    آيا در مشاهده رفتار ايشون،‌ بي قراري،‌ گاهي احساس نشاط بي ربط، انرژي زيادي مشاهده مي كنيد؟
    2. چقدر در روز كار مي كنند؟
    3. چقدر مي خوابند؟
    4. روابط زناشويي شما (الزاما روابط جنسي موثر) چقدر است؟‌هم كيفيت و هم كميت؟ آيا شما ارضا مي شويد؟
    5. آيا احساس مي كنيد ايشان خود بزرگ بين هستند؟
    6. ميزان مصرف الكل يا سيگار ايشون چقدر است؟
    7. آيا گاهي پيش مي آيد كه سكوت كنند و حالتهايي شبيه افسردگي، ناراحتي زياد،‌ احساس غم و اندوه، بي حوصلگي داشته باشند؟
    8. پريودهاي دردناكي داريد؟ چند روز قبل از پريود دچار درد هستيد؟
    9. آخرين آزمايش خون و سونو شما، همه چيز عادي بوده است؟ اگر خير، دقيقا چه مواردي؟
    10. ميزان ريزش موي شما چقدر است؟ وضعيت پوستتون رو چگونه ارزيابي مي كنيد؟ چقدر راضي هستيد؟
    11. آيا ايشون تفكرات سريع / قضاوت سريع و همراه با عكس العمل سريع دارند؟
    12. چرا ايشون رو براي ازدواج انتخاب كرديد؟ ويژگيهاي مثبت ايشون رو بنويسيد
    13. ايشون چه انتظاري از شما دارند؟ چي مي خواد؟؟؟

در مجموع بايد بگم كه با توجه به حالاتي كه گفتيد، اختلال رفتاري خاصي در شما ديده نمي شه، شوهرتون شما رو دوست داره و فكر مي كنم با جوابهايي كه به سوالات فوق خواهيد داد، مشكلات به حداقل تقليل پيدا مي كنند.. نگران نباشيد... حل مي شه...
    لطف كنيد : تاپيك "چگونه منفعل نباشيم" رو دنبال كنيد و به دقت مباحث اون رو به عنوان پيش نياز بحثهايي كه با هم خواهيم داشت، بخونيد!
    منتظرم هر چه سريعتر پاسخ شما رو بدونم

2. 3 کاربر از پست مفید sci تشکرکرده اند .

sci (یکشنبه 03 اردیبهشت 91)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 04 اردیبهشت 91 [ 15:13]
    سطح
    28
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 140
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    35

تشکرشده 36 در 20 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط sci
    خیلی خوشحال شدم .مرسی
    چند سال داريد و چند سال دارند؟من 28 سالم و شوهرم31 سال
    1. اينطور كه برداشت مي شه شوهر شما در بيشتر مواقع پرخاشگرند.. هر چند به نظرم ايشون بسيار تحريك پذيرند! آيا در مشاهده رفتار ايشون،‌ بي قراري،‌ گاهي احساس نشاط بي ربط، انرژي زيادي مشاهده مي كنيد؟ بله کاملا درسته در بیشتر مواقع پرخاشگرند و خیلی هم تحریک پذیرند.با هر جر و بحثی خونه رو ترک میکنند.خودشون و من رو کتک میزنند.وسایل خونه رو پرتاب میکنند.آینه رو میشکونن. فقط در مواردی که به خودشون مربوط میشه انرژی زیادی دارند اما در مورد من نه به هیچ وجه.تنها زمانی که خونه والدینشون هستیم الکی خوشحاله و به دیوار هم میخنده،خنده های بلند زشت.
    2. چقدر در روز كار مي كنند؟روزهای زوج از 7 صبح تا 4 بعدازظهر و روزهای فرد تا 9 شب
    3. چقدر مي خوابند؟به طور متوسط 8 ساعت و روزهای تعطیل بیشتر
    4. روابط زناشويي شما (الزاما روابط جنسي موثر) چقدر است؟‌هم كيفيت و هم كميت؟ آيا شما ارضا مي شويد؟ شاید هفته ای یکبار .خیر.
    5. آيا احساس مي كنيد ايشان خود بزرگ بين هستند؟ بله بسیار زیاد.
    6. ميزان مصرف الكل يا سيگار ايشون چقدر است؟صفر
    7. آيا گاهي پيش مي آيد كه سكوت كنند و حالتهايي شبيه افسردگي، ناراحتي زياد،‌ احساس غم و اندوه، بي حوصلگي داشته باشند؟بله گاهی. اما در اوج عصبانیت هم رفتارشون با خانواده خودشون عالیه.آقای اسی در پست قبلم نوشتم خانواده خودشون هر کاری باهاشون کنند و هر رفتاری داشته باشند شوهرم ناراحت نمیشه و با خنده رد میکنه اما اگه همون رفتار رو من داشته باشم هم باید کتک بخورم و هم چند شبی تو خونه تنها باشم.
    8. پريودهاي دردناكي داريد؟ چند روز قبل از پريود دچار درد هستيد؟ بله
    9. آخرين آزمايش خون و سونو شما، همه چيز عادي بوده است؟ اگر خير، دقيقا چه مواردي؟ بله
    10. ميزان ريزش موي شما چقدر است؟ وضعيت پوستتون رو چگونه ارزيابي مي كنيد؟ چقدر راضي هستيد؟خوبه راضیم.
    11.آيا ايشون تفكرات سريع / قضاوت سريع و همراه با عكس العمل سريع دارند؟ خیلی سریع با سرعت نور!و البته خیلی بدبینانه
    12. چرا ايشون رو براي ازدواج انتخاب كرديد؟ ويژگيهاي مثبت ايشون رو بنويسيد.از انتخابم خیلی پشیمون هستم.ملاکهام اون زمان بسیار اشتباه و بچگانه بود.
    13.ايشون چه انتظاري از شما دارند؟ چي مي خواد؟؟؟فکرکنم بالاترین چیزی که میخواد اینه که توافقی از هم جدا شیم. کاری باهم نداشته باشیم. قهر باشیم تا هرجا دوس داره بره و به کارهای شخصی خودش برسه.اصلا اعتراضی به هیچی نداشته باشم.خیلی خونه پدرو مادرشون برم،تا دیروقت هم اونجا بمونم از هیچی ناراحت نشم.هرچی شنیدم بخندم.و مختصرا همیشه بگم چشم.

4. کاربر روبرو از پست مفید یثنا تشکرکرده است .

یثنا (دوشنبه 04 اردیبهشت 91)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 04 اردیبهشت 91 [ 15:13]
    سطح
    28
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 140
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    35

تشکرشده 36 در 20 پست

Array

آقای اسی ازمن یادتون رفت؟

عضو همراه

آخرین بازدید
    پنجشنبه 26 مهر 97 [ 09:20]
    سطح
    74
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 193
    Overall activity: 11.0%
    دستاوردها:
    Social1000 Experience PointsVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    8,610

تشکرشده 8,998 در 1,493 پست

Array

سلام یثنای عزیز

اصلا این پست من رو خوندی؟

آقای sci هم میان بهت سر میزنن حتما...کمی خویشتن دار تر باش

من فکر نمی کنم همسرت خواهان جدایی باشه واقعا...بیشتر به نظر میرسه مهارت های ارتباطی رو با

هم بلد نیستین...مهارت های گفتگو رو می گم

پست قبلیم رو بخون

نقل قول نوشته اصلی توسط bahar.shadi
    سلام یثنای عزیز

خوب تا اینجا خوب عمل کردی اما خوب منتظر ایجاد تغییرات شگرف نباش! تغییرات تدریجی و زمانبر هست!

بگذار 1 ماجرایی رو برایت بگویم

یکی از دوستانم تعریف می کرد که خانوم یکی از اقوام برای اینکه خانه اش قبل عروسی آماده نبود کلی گریه می کرد!

این را گفتم که بدانی بهتر بود این خانوم به جای گریه روش بهتری انتخاب کند تا بقیه به او بی احترامی نکنند یا

نگویندچقدر دنیات کوچیکه!

احتمالا تو زیاد گریه می کنی و زیاد باج میدی!

یعنی چی؟

یعنی همسر تو دائم منتظره تو گریه کنی و اون شروع کنه به بروز نوعی رفتار کوکانه!

در این بازی روانی که همسر تو یا برخی اوقات خود تو شروعش می کنین دنبال آتو گرفتن از همدیگر

هستین تا در موقع لزوم خرجش کنین! مثلا همسر تو منتظره تا تو بزنی زیر گریه و بعد اون به خودش اجازه بده به تو

بی احترامی کنه! خوب این موقعیت رو ازش بگیر! نقطه ضعف دیگه نشون نده!

برای آشنایی بیشتر با این موضوعات این تاپیک رو از "آنی عزیز" با دقت بخون!

خوب یادت باشه که نقش شما بسیار مهم هست! یعنی باید سنجیده حرف بزنی ... سنجیده تر عمل کنی و بسیار

ظریف و با دقت عمل کنی و از همه مهمتر گریه نکنی!

برای مثال وقتی شوهر تو شروع به پرخاشگری می کند تقصیر تو نیست بلکه او عادت کرده که تا رای مخالف شنید

و یا چیزی خلاف میلش شنید به سرعت عکس العمل نشان دهد! اما وظیفه تو در این مواقع چیست؟

خوب مسلما بهتر است نه گریه کنی نه ناراحت بشوی! خودت را کنترل کن و وقتی آرام شد از او بپرس چرا تو از

پرسش های از کوره در میروی و همه چیز را بد برداشت می کنی؟ یا از خودش بپرس من چطور با تو صحبت کنم که

تو به من بی احترامی نکنی؟

و در آرامش برایش توضیح بده که تو نگران سلامتی اش هستی و عصبانیت برای خودش ضرر دارد!

بعد هم به احتمال زیاد همسر شما از بچگی تحقیر شده و احتمالا از ضعف اعتماد به نفس رنج می برد!

توصیه من مراجعه به یک روانشناس برای حل و مبارزه با پرخاشگری های اوست!

این اصلا به تو ربط ندارد و ریشه در گذشته همسرت دارد! او تو را ضعیف تر از خودش پیدا کرده و تمام عقده هایش را

بر سر تو خالی می کند! چون تو به او باج داده ای! ضعف نشان داده ای! دیگر این کار را نکن! با گفتگو و آرامش به او

نشان بده که تو او را دوست داری اما این رفتارها را برای او مناسب نمیدانی!

در مورد تهدید خودت نقطه ضعف نشان نده! تو باید او را با خودت همراه کنی! آن هم نه از سر تهدید! باید به او یاد

بدهی که من هم به خانه مادرت می آیم اما ما با هم می آییم و با هم میرویم و من هم دلم برای مادر جان تنگ

شده! بگذار حس نکند از سر تهدید همراهش هستی! بگذار محبت واقعی تو را حس کند!

در مورد دلتنگی تو محبت کن اما به قاعده! خودت را وابسته او نشان نده! طرح اقلیما را عملی کن! طرح خوبی است!

بعد یک مدت زنگ نزن تا کنجکاو شود! اما این را به حساب غرور بی جایش بگذار چون اکثر مردان ایرانی فکر می

کنند از مردیشان کم می شود اگر زنگ زده و ابراز دلتنگی کنند! و شوهر تو محبت کلامی بلد نیست!

اول یاد بگیر و بعد به او یاد بده!

همسرت را با محبتت غافلگیر کن! و از طرفی شرایط را بگونه ای کن که در دسترسش نباشی! یعنی او را تشنه

وجودت کن و بعد از او فاصله بگیر تا خودش به سراغت بیاید! این یعنی دلبری کردن! یعنی آویزان نبودن! یعنی استغنا!

ابراز احساس تو هم برای او مسخره نیست! احتمالا همسر تو محبتش عملی است و تو حسی - کلامی!

محبت حسی کلامی را به مرور به او یاد بده! به او بگو که ابراز احساسش برایت از طلا خریدن بیشتر ارزشمند است!

یادت باشد در تمام این مراحل او نباید حس کند که تو داری نصیحت می کنی یا آموزش میدهی! بلکه باید با همه

وجود تو را باور کند!

ضمنا با خانواده هایی نظیر خانواده همسرت زیاد شوخی نکن! اینطور خانواده ها معمولا با تحقیر فرزاندانشان آنها را

با عقده بار آورده اند و آنها دائم به دنبال تمسخر دیگران یا تحقیر دیگران هستند زیرا دارای کمبود اعتماد به نفس

هستند و با تحقیر دیگران می خواهند ضعف خود را بپوشانند! خانواده یکی از اقوام من اینگونه هستند و احترام من

در بین اعضای این خانواده به این دلیل حفظ می شود که اصلا با آنها شوخی نمی کنم و با نهایت درایت و احترام با

آنها برخورد می کنم! پس شما هم همینکار را بکن! احترامت را خودت حفظ کن! کم گوی و گزیده گوی باش!

آرامشت را تحت هر شرایطی حفظ کن!

کلید ارتباطی شوهرت را هم پیدا کن! هر کسی یک قلقی دارد! قلق همسرت در دست توست!

یک دفترچه بردارد و راهای ارتباطی موفقیت آمیز را در آن یادداشت کن و مواقعی که از حرفی ناراحت شده را بنویس

و علتش را جوبا شو تا دیگر تکرارش نکنی!

موفق باشی

کارشناس افتخاری

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    79
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 5
    دستاوردها:
    SocialVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    4,934

تشکرشده 5,973 در 1,154 پست

Array

يثنا،
    متاسفم نديدم پست شما رو،‌ اتفاقا اصلا فراموش نكرده بودم
    چند نكته:
    - با توجه به مواردي كه گفتيد امكان اين هست كه ايشون نوعي افسردگي رو تجربه مي كنند. كه مي تونه ناشي از سندرمي باشه به نام سندرم سي سالگي. اين سندروم يك اختلال روحي است كه در بازه زماني 28 سالگي تا 32 سالگي رخ مي ده و گاهي تا 35 سالگي ادامه پيدا مي كنه...
    احساس ضرر و زيان، پشيماني بي دليل از تشكيل زندگي، مقايسه خود با ديگران، احساس اتلاف وقت و انرژي،‌ نا اميدي در زندگي و ... از نشانه هاي اين سندرم هست كه گاها به بي تفاوتي هم ختم مي شه...
    يكي ديگه از مشكلات ايشون مي تونه نوعاي اختلال دو قطبي باشه كه واقعا دليل مشخصي نداره و شايد در مادر و برادر ايشون هم ديده بشه چون تا حدي ارثي هم هست...
    حتما نياز داريد مشاوره حضوري بگيريد.

- بايد كنترل بيشتري روي خلق و خوي خودتون داشته باشيد و به عبارت بهتر مراقب خودتون باشيد. بخصوص از شروع هفته چهارم تا روز سوم پريود، كه دوره بحرانهاي رفتاري شماست و اگر دقت كنيد بسياري از مشاجره هاي شما در همين دوره اتفاق مي افته/ حتما تمرينات تنفسي كنيد/ موسيقي گوش كنيد و پياده روي آرام رو در برنامه داشته باشيد

در مورد مشكلتون حتما مشاوره حضوري بگيريد چون به نظرم تغيير شما به تنهايي مشكل رو حل نخواهد كرد و نمي تونم به شما گرفتن مواضع انفعالي رو توصيه كنم. ضمن اينكه حتما رفتاري جرات مند در برابر ايشون داشته باشيد البته تدريجا.. تاپيك "چگونه منفعل نباشيم" مي تونه در نوع نگرش شما كمك كنه. بعد از مطالعه دقيق پستهاي اين تاپيك و تاپيك " مهارت رفتار جرات مندانه" سوالي بود بپرسيد

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 08 اردیبهشت 91 [ 00:25]
    سطح
    11
    Level completed: 50%, Points required for next Level: 50
    دستاوردها:
    3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 0 در 0 پست

Array

REشوهرم اعتماد به نفس منو از بین برده

سلام. منم دقیقا چنین مشکلی دارم.
    همه از ظرافت و زیبایی صورتم تعریف میکنن و اینکه چهرم خیلی کمتر از سنم نشون میده.
    اما شوهرم مدام از من ایراد میگیره
    - فولانی خیلی خوشگله. اندامش از تو خیلی قشنگ تره
    - وقتی میخندی لبت کج میشه
    -پوستت داره خراب میشه
    - فلان جای بدنت نقص داره
    - چشمای فولانی خیلی قشنگه
    - صورت فلانی خیلی نازه
    - فولان دختر خیلی خوش تیپه
    خیلی از شنیدن این چیزا ناراحت میشم و از درون به شکل فجیعی خورد میشم. حتی وقتی از زیبایی خودم میگم منو مسخره میکنه و با دیگران مقایسم میکنه.
    واقعا ازین بابت عذاب میکشم و ازش متنفر میشم.

عضو همراه

آخرین بازدید
    پنجشنبه 26 مهر 97 [ 09:20]
    سطح
    74
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 193
    Overall activity: 11.0%
    دستاوردها:
    Social1000 Experience PointsVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    8,610

تشکرشده 8,998 در 1,493 پست

Array

angel.sky عزیز

برای بیان مشکل خود به انجمن مربوطه رفته و با ایجاد موضوع جدید به بیان مشکل خود بپردازید تا

به مشکلتان رسیدگی شود

موفق باشید

صفحه 4 از 4 نخستنخست 1234

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)