نوشته اصلی توسط
maryam123
سلام خدمت شما
شما چند سالتونه؟
سلام علیک !
من ۲۵ سالمه.
ین چه فکر غلطیه که ممکنه خانواده ها باهم رفت و آمد نداشته باشن؟!!!!توجه کنید شما دارید وصلت میکنید.معنی این کلمه رو میدونید؟یعنی وصل شدن.به خانواده همسر و ایشون هم به خانواده شما وصل میشن.
آخه بعید میدونم از سالی یه بار بیشتر باشه. چون خونوادهها از هم دور هستند نمیشه زیاد رفت و آمد داشت.
ایشون که مذهبیه عکسش تو فیس بوکه؟گذاشته همه بیان ببینن؟
آره مگه ایرادی داره ! خیلی دختر خانمها هستند که شدید مذهبی هستند و فیسبوک عکس دارن ! البته منظور من از مذهبی در حد خودم بود. ضمنا کلی از این خانمهای که تو ایران چادر میذارن و ادعای مذهبی میکنن وقتی میرن خارج، حجاب یادشون میره !
در ضمن سن پایین پدر مادر شما جز اختلافات فرهنگی محسوب نمیشه !
سن بالای پدر مادر من، از این نظر گفتم که خوب اونا افتاده و پیر هستند. گفتم شاید از نظر طرف این یه اشکال باش که پدر مادر شوهرش افتاده و پیر باشند و تحصیل نکرده.
من متوجه نمیشم.میخوای با کسی ازدواج کنید که از شما سرتره؟از طرفی میگی میخوام بعدا به رخم کشیده نشه از طرفی میگی میخوام سرتر باشه؟این عین تضاده !
خوب همه چیزش که سر تر نیست. بعضی چیزا هم من سر ترم . منظورم این بود که خوب که شوهر فکر کنه خانمش خیلی مورد خوبی واسعش بوده نه اینکه فکر کنه راحت ازدواج کردم و میتونستم ازدواجِ بهتری داشت باشم. این کلا تعرض فکرم بود. اما خوب گفتم از این هم خوشم نمیاد که خانمم بعدن این سر بودن رو به رخم بکشه !
یعنی هرکی زنش سرتر نباشه قدر زنشو نمیدونه؟
نه خوب خیلی از ازدواجها با عشقه ! اگه عشق باش دیگه اینا مهم نیست. ولی خوب اولش همه معمولان دنبال یه خانمی هستند که تا حد امکان خوب باش از هر نظر !
پس این خانومهایی که سر نیستن یا نباید ازدواج کنن یا اگر ازدواج میکنن باید حتما دیگه با یه مرد خیلی داغونو بد قیافه ازدواج کنن؟؟
نه، این درست نیست که اونا نباید ازدواج کنند. هر کسی یه قسمتی داره که بهش میرسه. من کلا گفتم اینو. یه مثل بذار بزنم. عدم وقتی یه ماشین میخاره که کلی باحاله و از توقق فرد بالا تر هست خوب کلی بهش میرسه و مواظبش هست. اما اگه یه ماشین بگیر که حس نکنه در حد توقعش هست زیاد بهش نمیرسه و حتا شاید تو دلش بگه زود اینو بفروشم و اونی که دوس دارم بخرم ! (البته مثالش میدونم که اشتبأه، فقط واسه مثال گفتم)
شما اگر زنت سر نباشه هرروز میزنیش و اذیتش میکنید؟
نه بابا، چرا باید بزنم ! درسته بچه رستم اما بالاخره دکتر دارم میشم و اونقدرها هم بیفرهنگ نیستم. کتک زدن کار حیون هاست نه ما عدم ها. شاید بیشتر همین درست باش که اگه عدم همش فکر کنه زنش بیشتر از اون چیزی بوده که توقع داشته، بیشتر مواظبش باشه.
علاقه مندی ها (Bookmarks)