سلام
من نه به عنوان اعتراض بلکه به عنوان درد دل میخوام یه مطلبی رو بهت بگم
نعمت های بی شمار و محبت های زیادی رو که خدا بهمون داده و اینقدر بی منت این کار رو کرده که حتی به چشممون هم نمیاد رو کاری ندارم
ولی یه سر به دور و برت بزن
وقتی یه چیز رو میخوای میریم در خونه خدا و زاری و التماس میکنیم
خب وقتی خدا دعا رو مستجاب میکنه :
خدا وقتی به ما ثروت میده اول انکارش میکنیم بعد همون چیزی رو که به ما داده در راه گناهش صرف میکنیم
خدا وقتی به ما قدرت میده حتی حوس میکنیم با خود خدا هم در بیفتیم و از هیچ ظلمی کوتاهی نمیکنیم
خدا وقتی به ما نعمت میده انگار نه انگار که خدایی هم هست و اون رو به نام خودمون ثبتش میکنیم و میگیم حاصل دسترنج خودمون بوده
وقتی هم دعا رو مستجاب نمیکنه :
به همون خدایی که تا دو روز پیش نازش رو میکشیدیم و التماس میکردیم ، بدو بیراه میگیم ،
انکارش میکنیم
همه مشکلات رو گردن خودش میندازیم
دوست عزیز فرض کن پدری بودی که یک فرزند داره مثل شما و علاقه مند به یک چیزی میشد ( اسباب بازی ، ماشین ، یا دختر ) ، آیا شما به صرف اینکه التماس کرد میومدید اونو بهش میدادید ؟
شما میگید که چرا خدا من رو منصرف نکرد
این سوال رو از خودتون بپرسید
خداوند این همه پیامبر فرستاده ، عزیز ترین کسانش رو از آسمان به زمین فرستاد و در سخت ترین شرایط مامورشون کرد که راه و چاه رو به من و شما نشون بدن
وقتی خداوند میفرماید که از قلعه و ساختمان محافظی که من برای شما ساختم خارج نشید تا شیطان و نفس و دشمنان زیادی که میبینیم و نمیبینیم به شما آسیب نزنن ،
آیا ما گوش میدیم
خدا وند وقتی میفرماید کسی که تقوی پیشه کنه من 5000 ملک رو مامور حفاظت از اون میکنم
آیا ما تقوی داریم ؟
وقتی خدا میفرماید کسی که تقوی داشته باشه در هر شرایطی نجاتش میدم
آیا ما تقوی داریم؟
یا اینکه فقط از خدا انتظار داریم هر وقت دلمون هوس چیزی رو کرد برامون فراهم کنه
وقتی خداوند امر میکنه که به نامحرم نگاه نکیند مثل این هست که دکتر میگه فلان ماده سمی رو نخورید
آیا اگر بعد از اینکه دکتر به شما اخطار داد و شما این کار رو کردید دکتر تقصیری داره ؟
خداوند هم اگر امر و نهیی میکنه بخاطر دل خودش نیست بلکه بخاطر اثرات مخرب بعضی از امور هستن که روی ما میذارن
بنا بر این فکر کنم یکم در مورد خدا منصفانه تر قضاوت کنیم بهتره
خدا خیلی مهربونه
اگر از همین لحظه تصمیم بگیریم قدم درست رو برداریم و رفتار درست رو انجام بدیم خداوند چنان جبران گذشته ای رو که خرابش کردیم رو میکنه که از این حرفامون حسابی شرمنده میشیم

علاقه مندی ها (Bookmarks)