سلام شادي جون. امان از اين مردا که معني صداقت رو درست متوجه نشدن و گاهي وقتا يه چيزايي ميگن که نبايد بگن!!!
عزيزم ميدونم که اين قضيه خيلي عذابت ميده اما بايد بدوني که به هرچي که فکر کني کائنات همون رو بهت ميده .
هرچي بيشتر همسرت حساسيت تورو ببينه اعصابش خرد ميشه و ازت دور ميشه و چه بسا با اين کارت ممکنه ذهنش رو به سمت دخترداييش معطوف کني.
درست اشتباهي که من مرتکب شدم البته تجربه من در مورد دوست پسرم بود که نسبت به دوست خواهرش انقد حساسيت نشون دادم که از من دور شد و خيلي ناگهاني به اون دختره پيشنهاد ازدواج داد!
(بماند که با اون دختر هم ازدواج نکرد)ميدونم فکر نکردن به اين مسئله خيلي سخته اما شايد عوض کردن نوع نگاهت آسون تر باشه
مثلا به خودت اينطوري تلقين کني که خواسته حسادتت رو تحريک کنه تا محبت بيشتري از تو بدست بياره يا اينکه خواسته اينطوري تورو تخليه اطلاعاتي کني بقولي خواسته با گفتن اين حرفا زير زبونتو بکشه که اگه تو هم دوست پسري داشتي يا ... بهش بگي تا ازت کاملا مطمئن بشه
آخه گاهي وقتا مردا واسه اينکه زير زبون زنا رو بکشن از اين خاليا ميبندن
يا اينطوري فکر کن که حالا يه روزي با دخترداييش حرف زده اهميتي نداره چيزي که مهمه اينه که من رو دوست داشته و من رو لايق همسري دونسته پس جاي خوشحالي داره که با اون همه کرمي که دختره ريخته انقد منو دوست داشته که به عنوان همسفر هميشگيش انتخاب کرده
پس ارزش من در نظر همسرم خيلي زياده و خيلي خيلي بيشتر از دخترداييش!
ميتونم حدس بزنم که وقتي به اون مسئله فکر ميکني تو ذهنت تصوير سازي ميکني ميتوني اين موقع آخر تصوير رو به نفع خودت تموم کني مثلا اينکه وقتي دخترداييش خواسته دستش رو بندازه رو گردنش همسرت يه دفعه به خودش مياد و تا ميتونه دخترداييشو ضايع ميکنه
و دختره تک و تنها ناکام ميمونه با احساس ضايع شدن و حقارت شديد ميتوني همسرت رو تشويق کني که تونسته به نفسش غلبه کني
احتمالا ميدوني که آدم وقتي در شرايط گناه قرار ميگيره کنترل نفس خيلي سخت تره از اينکه آدم خودش رو در شرايط گناه قرار نده پس ميتوني تو ذهنت همسرت رو به خاطر مقاومت در برابر نفسش تشويق کني و به وفاداريش ايمان داشته باشي!
بنظرم حتي اگه تو ذهنت هم نتونستي اين مسئله رو فراموش کني اصــــــلا حساسيتت رو به همسرت نشون نده و هربار که اين فکرا آزارت ميداد قرآن بخون وبا خدا حرف بزن خدا حتما کمکت ميکنه.

علاقه مندی ها (Bookmarks)