ممنون جوانه؟؟؟ (امیدوارم به زودی علامت سوالها برداشته بشه و بشه جوانه قطعی)
من خودم هم بهش فکر کردم که شاید به خاطر خارج کشور هست. چون ما هم شدیدا روی هم فوکوس داریم. یعنی تمام نیازهامون رو فقط باید با هم برطرف کنیم و هم اینکه کس دیگه ای نیست که انرژی ما صرف اون هم بشه. مخصوصا من خیلی احتیاج به دوست دارم. دوست التبه هست اما نه دوست صمیمی ای که مثل دوستای ایرانم باشن. شوهرم هم دوستای ایرانش خیلی باهاش خوبن و همدیگه رو دوست دارن. من گاهی میگم چطوری با این روحیش پس اون دوستها را داره.
در مورد خصوصیاتی که پرسیدی هم راستش خیلی سخته گفتنش. چون شوهر من بعضی وقتا خیلی بدبین میشه و فکر میکنه همه دارن سرش رو کلاه میزارن از اون طرف خوب خیلی وقتها هم خوش بینه. گاهی بدبینی هایی داره اما خیلی سریع میتونه بهش غلبه کنه. اعتماد به نفسم توی کار و یک سری چیزها خیلی داره.
اما فکر کنم عیبهای خودش رو می پذیره مخصوصا در رابطه با من.
میدونی مشاور باید شم روانشناسی داشته باشه تا قشنگ بفهمه دردت چیه. من تا حالا همچین مشاوری برای خودم پیدا نکردم که بعدش بخوام با همسرم برم پیشش. فکر نمیکنم شوهرم به دارو نیاز داشته باشه اما خوب دنبال مشاور هستم. در حال حاضر برای خودم خیلی احتیاج دارم.
البته در کل من الان خیلی بهتر از یک هفته پیشم. امیدوارم حمله بعدی ای وجود نداشته باشه و من دوباره نیفتم تو چاهی که ازش اومدم بیرون.

علاقه مندی ها (Bookmarks)