سلام دوستان خوب و همدردم
از اینکه گوش به حرفای من می دید ممنونم!
دوستان عزیزم من به لطف خدا نامزد کردم و تا چند ماه آینده عقد و انشالله سال آینده عروسی می کنم.
خوب مشکلی که الان تو شروع زندگیم با نامزدم "آرزو" دارم اینه که اون طرفدار سفت و سخت "شروط ضمن عقد" هست خوب اون یه فمینیست است و خیلی روی این حق و حقوق مصره. البته لازم به ذکره من هم عقاید فمینستی دارم و به نظرم حقوق خانوم ها در این قانون کاملا نادیده گرفته شده و کاملا به نفع آقایونه..اصلن چه معنی داره مرد از ادامه تحصیل زن بتونه ممانعت کنه!
خوب من هم این ها رو قبول دارم اما نکته ای هست...در زمان دوستیمون من گفتم با این ها موافقم ولی از اون طرف مهریه هم نباید باشه که قید و بندی برای من ایجاد کنه و اون هم گفت من هم با مهریه موافق نیستم...موقعی که بحث ازدواج جدی شد خانواده ی اون بهش گفتن ما نمی تونیم بدون مهریه قبول کنیم و اون هم می گفت من نمی تونم نظرشونو عوض کنم و اونا مبلغ کمی رو انتخاب کردن "200 سکه"
خوب اون موقع من خیلی دیگه پافشاری نکردم که تو باید در برابر خانوادت بایستی و قبول نکنی این حرفو...حالا میخوام قبل از عقد بهش بگم من مشکلی ندارم و این حقوق رو به تو مثل حق طلاق میدم ید به شرطی که قید بشه تو به شرطی میتونی طلاق بگیری که مهریتو ببخشی!
خوب به نظرم این کاملن منطقیه..چند بار قبلن صحبت کرده بودم و گفت این حقوق ربطی به مهریه نداره و من مهریه رو حتی اگه داشته باشم از تو موقع طلاق نمیگیرم و این حرفا..یعنی یه جورایی می گفتن مهریه باشه حق طلاق هم باشه...البته هنوز کاملن جدی باهاش حرف نزدم ...به نظر شما چه جوری این بحث رو جدی مطرح کنم؟...اون همش میگه مگه حالا ما میخوایم جدا بشیم که تو فکر این چیزا رو میکنی..ولی وقتی اون فکر حق طلاق رو می کنه منم حق دارم در مورد مهریه حساس باشم
کمکم کنید که این بحث رو چه جوری با نامزدم و ثانیا چطور با خانواده ی کاملا سنتی ام که حق طلاق رو منحصر به مرد می دونند مطرح کنم؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)