سلام،
به تالار همدردی خوش آمدید.
فکر می کنم پاسخ این سوال خیلی سخت نیست...
البته من نه مشاور هستم، نه محقق و جامعه شناس، ولی از دید یک پسر سعی می کنم سوال شما رو پاسخ بدهم.
معمولاً پسرهایی که به سمت دختران می آیند، هدفشان یک رابطه ی موقت بی دردسر هست با هدف ارضای جنسی. این افراد یا از همان اول صادقانه خواسته ی خود رو مطرح می کنند، و یا (در اکثر مواقع) چون دختر خانم به این راحتی ها راضی نمی شود، خواسته ی خود رو "کادو پیچ" می کنند و دختر رو درگیر بازی های احساسی می کنند و پای همان دوست داشتنی که شما بهش اشاره کردید وسط می آید. این پسر تا وقتی که به خواسته اش برسد با شما خواهد ماند. تا اینکه روزی به سراغ دختری دیگر برود...
شاید یک عده از پسرها هم هدفشان فقط مسئله ی جنسی نباشد. بلکه هدفشان یک دوستی عاشقانه، و یا برای گذراندن اوقات آزاد و ... باشد. در مجموع چنین دوستی هم با به وجود آمدن عاطفه و احساسات معمولاً دیر یا زود به رابطه ی جنسی خواهد کشید.
یک نوع دوستی دیگر هم داریم که برای شناخت و با هدف ازدواج است، و احتمال اینکه این دوستی به یکی از دوستی های بالا تبدیل شود زیاد است.
اگر دقت کنید، در هر 3 مورد احتمال اینکه دختر ضربه بخورد بسیار زیاد است. هر چند که این دوستی ها در جامعه ما رواج پیدا کرده، ولی با فرهنگ و طرز تفکر ما سازگار نیست. ضمن اینکه شکست عاطفی و این حس که از آدم سوء استفاده شده باشد، برای هر کسی سخت و دردناک است.
من نمی دانم هدف شما از دوستی چیست، ولی خیلی مراقب باشید که کارتان به پشیمانی نکشد.
می توانید سری به این تاپیک بزنید:
دلایل عینی مخالفت با دوستی دختر و پسر
پسری که نیتش پاک باشد و هدفش ازدواج، معمولاً از راه رسمی وارد می شود و از شما درخواست رابطه ی جنسی قبل از ازدواج ندارد.
در ضمن دقت کنید که سوال شما بیشتر یک سوال کلی هست. البته سعی من این بود که کمکتون کنم. ولی معمولاً تاپیک هایی که به مسائل اجتماعی می پردازند، به بحث کشیده می شوند و مجبور به قفل کردن تاپیک و یا منتقل کردن اون می شویم. برای همین خواهشم از شما این هست که بیشتر به مشکل فردی شما بپردازیم. اگر در مورد رابطه ای که دارید یا داشتید کمک می خواهید، مشخص تر مشکل رو مطرح کنید تا کمکتان کنیم.
جهت اطلاع، تاپیک شما به این انجمن منتقل شد:
طـــــــــــرح مشکلات ازدواج: ارتباط مراجعان-مشاوران » سئوالات ارتباط دختر و پسر
موفق باشید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)