سلام رایحه جان
خوشحالم که بالاخره فهمیدی اشکال کارت از کجاست...البته تقصیری هم نداری...سنت کم بوده و تجربه چندان زیادی
نداشتی...پس خودت رو ملامت نکنمهم اینه که زود و به موقع متوجه اشتباهاتت شدی و حالا میخوای درصدد
جبران بر بیای...درست میشه عزیزم
و اما چند نکته دیگه عزیز دلم! نوشتی :
رایحه من الان نزدیک 1 ساله که می شناسمت...خودت انصافا بگو چقدر طول کشید تا تغییرات بطور نسبی کمی درمن خیلی عوض شدم و رفتارمو اصلاح کردم ولی همسرم نمی تونه عادت نگاه کردن به این فیلم و عکسا رو رها کنه
تو پایدار بشه؟ آیا تونستی مثلا 1 ماهه عوض بشی؟
پس چطور از همسرت انتظار تغییرات دلخواه تو در مدتی کم و اندک رو داری؟ اصلا خودت می تونی 1 ماهه تغییر
کنی؟ کمی منصف باش عزیز من
البته اینها رو به تو نگفتم که بگم حق داره ولی بپذیر که همسرت رو به مرور به این سمت سوق دادی و باید به مرور
زمان و با صبر و حوصله فراوان جبران مافات کنی و همسرت رو با عشق و آرامش به یک زندگی مطلوب برگردونی!
مطمئن باش اون این تغییرات در تو رو داره می بینه اما زمان میخواد تا باور کنه و براش تثبیت بشه و از طرفی طول
می کشه تا تلخی های گذشته رو فراموش کنه اما مطمئن باش صبرت به ثمر میرسه ان شالا و همسرت به ترک
کامل این عادت میرسه گلم...میگی سخته جایگزین دادن؟ داری اینو به من می گی که کارم با اینترنت و کامپیوتره؟
انقدر از نت و کامپیوتر خسته و زده میشم که میرم خونه فقط دوست دارم یا کتاب بخونم یا هر فعالیت اجتماعی یا
تفریحی که از بار خستگیهام کاهش پیدا کنه...پس میتونی بهش جایگزین بدی! سخته اما شدنیه! این دیگه هنر
توست ناخدا رایحه که کشتی زندگیت رو رو به جلو برونی!
آره درست شنیدی ناخدا (کاپیتان رایحه) رو! زندگی همه ما مثل یک دریای پر جوش و خروشه و ما ناخدای اون
کشتی! دریا گاهی طوفانی میشه ، گاهی آرامه و گاهی در جوش و خروش! ناخدای خوب کسیه که انقدر مهارت
داشته باشه که با توکل به خدا تو هر شرایطی سکان کشتی رو حفظ کنه و کشتی رو به جلو ببره و از زیبایی های
دریای زندگی در عین حال لذت ببره :)
رایحه زندگی مشترک تو اتفاقا به جای خوب داستان رسیده گلم...تو با همسرت کشتی زندگی مشترک رو هل
دادین وسط دریا و از گل درآوردینش...این رو عشق و علاقه روز افزونتون به همدیگه داره نشون میده! تغییرات مثبت
تو داره نشون میده...فقط الان یکم دریا متلاطم شده! ناخدای با تدبیر به مسافرای کشتی با چند تا تلاطم که به
مسافراش نمیگه بپرید تو آب! میگه؟ یکم بادبان ها رو تنظیم می کنه و سکان رو پر قدرت تر هدایت می کنه!
ممکنه کمی خسته بشی اما این خستگی ارزش حفظ زندگی قشنگ و زیبات رو داره رایحه جان
ضمنا هی نگو همسرم نمیتونه ترک عادت کنه! تو که تکنولوژی فکر میدونی دیگه چرا؟ ناخودآگاهت میشنوه ها!
بگو انشالا به مرور زمان و با کمک من و همت خودش و لطف خدا ترک عادت می کنه :)
رایحه جان فقط یادت باشه تحت فشار نذاریش چون فشار و محدودیت و باید و نباید دوباره ذهن رو به هیجان های
کاذب برای فرار از مسائل سوق میده....
ضمنا تو به هیچ عنوان آینه عبرت نیستی خانوم گل...انقدر به خودت سخت نگیر عزیز دلم...خودت و همسرت رو
ببخش و همیشه زندگی خودت رو اولویت اول اول اول قرار بده
برات دعا می کنم گلم...راستی خانوم حلول ماه رجب ، ماه خداوند مهربان ، بر شما مبارک باشه

مهم اینه که زود و به موقع متوجه اشتباهاتت شدی و حالا میخوای درصدد 
علاقه مندی ها (Bookmarks)